nE0n1nja
Eat nerds get shredded
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 3.507
- Поени од реакции
- 3.356
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- www.ne0n1nja.deviantart.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Благодарам на укажаната доверба и драго ми е што си задоволен од шопинг искуствотоСтигна принцезата:
Прегледај го приврзокот 284793
Оди, свети, рика
Супер искуство, не се мислете ако сакате нешто да нарачате![]()

ПовелиКога сме кај велосипедите понудете и баланс велосипеди за деца. Тие се доста добри за деца.

Вакви фалат

Кодот за попуст KGN1000 не е ограничен по член, така да - може и да го подарите на некого за нарачка преку нашата е-продавницаСите членови добиваат бесплатни кодови за попусти и дали овој код може да се подари некому или мора лично да се искористи?
Кодот се внесува со кликнување на линкот „Имате промо код?“ во вашата кошничка, пред да ја направите нарачката.
Да не е само iPhone / Safari related? Еве на неколку Android / Chrome телефони гледам, океј си е@Acid
Сосема случајно приметив: Може да го оптимизирате ова counter-от и цената.
Ајфон 8 користам.
Да, си функционира и се тоа, ама пак.
p.s Само да не ме пцуе тој што ќе го добие овој таск следна недела
p.p.s и на друг телефон(1080x2400 чинам) ги прикажува така
Ќе провериме, фала.Да не е само iPhone / Safari related? Еве на неколку Android / Chrome телефони гледам, океј си еЌе провериме, фала.
Не сум сигурен дека го разбирам во целост прашањето, но ќе се обидам да појаснам:Мене ме интересираат сигурносните камери, на пример овој модел.
Во видеото се вели дека се става микро картичка, па се поврзува со својот интернет.
Не знам дали разбирам: мене ми треба за подалеку од мојата куќа, има интернет пристап доколу таа микро картичка е поврзана со претплатнички број, на пример.
Дали овој производ така работи?