Фала ти, ќе го средиме@Acid не бев сигурен, каде да го пишам ова, од десна страна што се појавуваат овие реклами, за спортска опрема и справи кога ќе кликнам на линкот ме носи кај што треба, а за компјутерска галантерија не ја лоадира страната. Дали е само кај мене ова или е грешка?
Прегледај го приврзокот 282504
Да, правиме некои промени на насловната, ќе се средиВака на мобилен ми отвара
Зошто овој производ е поскап дури и од Аnhoch?
Xiaomi Amplifier Pro 2X2 WiFi - Засилувач на сигнал
Засилувач на сигнал со 2x2 надворешни антени, брзина на трансфер 300Mbps, може да се поврзат до 64 уреди | Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава низ цела Македонијаshop.kajgana.comСакам ова да нарачам и ајде викам ќе видам и во Setec, Neptun или Aнхоч дали го има во Тетово бидејќи блиску ми е одма ќе го имам уште дента не ми се чека. Е сега чудно ми падна го има во Аnhoch и е доста поевтин. Во Аnhoch го нема достапен во Тетово.Anhoch PC Market Online - Xiaomi Mi Wireless Range Extender Pro 300Mbps w/2 Antennas Black
Anhoch PC Market Online Комуникации и мрежа Безжична мрежна опрема Xiaomi Mi Wireless Range Extender…www.anhoch.com
Тоа веројатно го знаат само ониЗошто овој производ е поскап дури и од Аnhoch?
Xiaomi Amplifier Pro 2X2 WiFi - Засилувач на сигнал
Засилувач на сигнал со 2x2 надворешни антени, брзина на трансфер 300Mbps, може да се поврзат до 64 уреди | Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава низ цела Македонијаshop.kajgana.comСакам ова да нарачам и ајде викам ќе видам и во Setec, Neptun или Aнхоч дали го има во Тетово бидејќи блиску ми е одма ќе го имам уште дента не ми се чека. Е сега чудно ми падна го има во Аnhoch и е доста поевтин. Во Аnhoch го нема достапен во Тетово.Anhoch PC Market Online - Xiaomi Mi Wireless Range Extender Pro 300Mbps w/2 Antennas Black
Anhoch PC Market Online Комуникации и мрежа Безжична мрежна опрема Xiaomi Mi Wireless Range Extender…www.anhoch.com
Очигледно беше шала на сметка на „мамички“ рекламите на Facebook, не си во тек изгледаТатковците не купуваат и не се на форумов?
Мада, и тоа шо викаш, мама разгледува, тато кешира.
Ок те разбирам но еве и на официјалниот Мi store во Македонија е со снижена цена. Дури и првичната цена била пониска.Тоа веројатно го знаат само они
Можда ги добиле гратис со некоја друга нарачка, може чистат залиха, може е нешто сосема друго - но, што и да кажам би било само претпоставка. И јас го видов завчера во Анхоч и стварно ме зачуди цената, која е далеку пониска дури и од онаа што ние ја добиваме од нашиот добавувач.
Патем, мамички, од денес имаме нова категорија за деца!
За деца
shop.kajgana.com
Те разбирам, меѓутоа прилично е едноставно. Hi tech (Mi Store) се добавувачи на тие продавници што ги наведе со пониска цена за есктендерот, па затоа и цените им се такви. На нашите добавувувачи за Xiaomi, за овој производ набавната цена е повисока, а со тоа и крајната цена.Ок те разбирам но еве и на официјалниот Мi store во Македонија е со снижена цена. Дури и првичната цена била пониска.
Mi Wi-Fi зголемувач на опсег Pro – Mi Store
www.mi-store.mk
Смешна грешка!Само што нарачав играчка Змеј. Приметив дека описот е несоодветен, изгледа е пренесен од некоја друга играчка.
Прегледај го приврзокот 284655
Кога ќе ти дојде принцезата пушти едно селфи.Само што нарачав играчка Змеј. Приметив дека описот е несоодветен, изгледа е пренесен од некоја друга играчка.
Прегледај го приврзокот 284655