Kajgana Shop (shop.kajgana.com)

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.939
Поени од реакции
8.295
Направете соработка со Бункер стрип книжарата они немаат сајт за онлај продажба.

И се надевам ќе има апликација за телефони и таблети па кога има некој нови работи да стигаат нотификации.

Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.454
Поени од реакции
4.574
@Acid не бев сигурен, каде да го пишам ова, од десна страна што се појавуваат овие реклами, за спортска опрема и справи кога ќе кликнам на линкот ме носи кај што треба, а за компјутерска галантерија не ја лоадира страната. Дали е само кај мене ова или е грешка?

кајгана шоп.png

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.514
@Acid не бев сигурен, каде да го пишам ова, од десна страна што се појавуваат овие реклами, за спортска опрема и справи кога ќе кликнам на линкот ме носи кај што треба, а за компјутерска галантерија не ја лоадира страната. Дали е само кај мене ова или е грешка?

Прегледај го приврзокот 282504
Фала ти, ќе го средиме :)

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.939
Поени од реакции
8.295
Зошто овој производ е поскап дури и од Аnhoch?
Сакам ова да нарачам и ајде викам ќе видам и во Setec, Neptun или Aнхоч дали го има во Тетово бидејќи блиску ми е одма ќе го имам уште дента не ми се чека. Е сега чудно ми падна го има во Аnhoch и е доста поевтин. Во Аnhoch го нема достапен во Тетово.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.514
Сакам ова да нарачам и ајде викам ќе видам и во Setec, Neptun или Aнхоч дали го има во Тетово бидејќи блиску ми е одма ќе го имам уште дента не ми се чека. Е сега чудно ми падна го има во Аnhoch и е доста поевтин. Во Аnhoch го нема достапен во Тетово.
Тоа веројатно го знаат само они :)
Можда ги добиле гратис со некоја друга нарачка, може чистат залиха, може е нешто сосема друго - но, што и да кажам би било само претпоставка. И јас го видов завчера во Анхоч и стварно ме зачуди цената, која е далеку пониска дури и од онаа што ние ја добиваме од нашиот добавувач.

Патем, мамички, од денес имаме нова категорија за деца! :)

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.743
Поени од реакции
27.742
Татковците не купуваат и не се на форумов?
Мада, и тоа шо викаш, мама разгледува, тато кешира.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.514
Татковците не купуваат и не се на форумов?
Мада, и тоа шо викаш, мама разгледува, тато кешира.
Очигледно беше шала на сметка на „мамички“ рекламите на Facebook, не си во тек изгледа :)
Секако дека делот е наменет за родители (мажи и жени) :)

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.939
Поени од реакции
8.295
Тоа веројатно го знаат само они :)
Можда ги добиле гратис со некоја друга нарачка, може чистат залиха, може е нешто сосема друго - но, што и да кажам би било само претпоставка. И јас го видов завчера во Анхоч и стварно ме зачуди цената, која е далеку пониска дури и од онаа што ние ја добиваме од нашиот добавувач.

Ок те разбирам но еве и на официјалниот Мi store во Македонија е со снижена цена. Дури и првичната цена била пониска.

Последно уредено:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.514
Ок те разбирам но еве и на официјалниот Мi store во Македонија е со снижена цена. Дури и првичната цена била пониска.
Те разбирам, меѓутоа прилично е едноставно. Hi tech (Mi Store) се добавувачи на тие продавници што ги наведе со пониска цена за есктендерот, па затоа и цените им се такви. На нашите добавувувачи за Xiaomi, за овој производ набавната цена е повисока, а со тоа и крајната цена.

На останатите производи, цените кај нас се најчесто поевтини или исти.

И двата добавувачи се авторизирани увозници на Xiaomi.

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.482
Поени од реакции
3.294
Само што нарачав играчка Змеј. Приметив дека описот е несоодветен, изгледа е пренесен од некоја друга играчка.

Screenshot 2021-02-17 144531.jpg

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.514

Anon

/b/ House /b/
Член од