Благодарам на укажаната доверба и драго ми е што си задоволен од шопинг искуствотоСтигна принцезата:
Прегледај го приврзокот 284793
Оди, свети, рика
Супер искуство, не се мислете ако сакате нешто да нарачате
ПовелиКога сме кај велосипедите понудете и баланс велосипеди за деца. Тие се доста добри за деца.
Вакви фалатПовели
Баланс бајкови
shop.kajgana.com
Кодот за попуст KGN1000 не е ограничен по член, така да - може и да го подарите на некого за нарачка преку нашата е-продавница Кодот се внесува со кликнување на линкот „Имате промо код?“ во вашата кошничка, пред да ја направите нарачката.Сите членови добиваат бесплатни кодови за попусти и дали овој код може да се подари некому или мора лично да се искористи?
Да не е само iPhone / Safari related? Еве на неколку Android / Chrome телефони гледам, океј си е Ќе провериме, фала.@Acid
Сосема случајно приметив: Може да го оптимизирате ова counter-от и цената.
Ајфон 8 користам.
Да, си функционира и се тоа, ама пак.
p.s Само да не ме пцуе тој што ќе го добие овој таск следна недела
p.p.s и на друг телефон(1080x2400 чинам) ги прикажува така
1080x2400 (90% сум сигурен, ме мрзи точно да барам) Android исто беше.Да не е само iPhone / Safari related? Еве на неколку Android / Chrome телефони гледам, океј си е Ќе провериме, фала.
Не сум сигурен дека го разбирам во целост прашањето, но ќе се обидам да појаснам:Мене ме интересираат сигурносните камери, на пример овој модел.
Во видеото се вели дека се става микро картичка, па се поврзува со својот интернет.
Не знам дали разбирам: мене ми треба за подалеку од мојата куќа, има интернет пристап доколу таа микро картичка е поврзана со претплатнички број, на пример.
Дали овој производ така работи?