- Член од
- 17 октомври 2011
- Мислења
- 15.060
- Поени од реакции
- 37.447
Зашто е ужасен, можеби?Се супер, само ме чуди како е можно The greatest showman да не е номиниран во ниедна категорија!?
Мора за сите.Едно питање, дали мора за сите категории да се гласа или може пример за 5-6 само, зошто во гугл документов не глеам ѕвездички на прашањава ?
Последното прашање, она со оценувањето, го воведовме лани зашто првата година имаше 2 филма со ист број бодови на првото место, и после си го тупев мозокот што да правам. Вака - тој што е подобро оценет, тој победува. Не е којзнае колку важно тоа, секако не верувам дека пак би биле изедначени на врвот.Мора за сите.
Многу е неблагодарно да треба да оценуваш филм што го немаш гледано и не ти е даден избор да се прескокне.
Зборам за оние оценки од 1-10 на крај што треба да одговориш. Оние што ги немав гледано им ставив средна оценка од летерот што им стоеше. Некако тоа ми се виде ко најобјективно решение.
Не мора да се гласа за сите категории, доволно е само за најдобар филм.Едно питање, дали мора за сите категории да се гласа или може пример за 5-6 само, зошто во гугл документов не глеам ѕвездички на прашањава ?
E gledaj da go izbrises mojot kec...Оние филмови кои ги немате гледано, слободно оценете ги со 1, јас ќе ги избришам кецовите после, и решен проблем.
Хахаха, ОК, нема, само твојот.E gledaj da go izbrises mojot kec...
DunkirkE gledaj da go izbrises mojot kec...
Mislam bilboards, dunkirk barem kvalitetna produkcija imase... 2ceDunkirk