Да не му е кинески ајфонот на другарти?
HiPhone : ))))))))))))))))))))))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не му е кинески ајфонот на другарти?
Може. Иди во settings/general/network/Cellular data network и во полињата внеси нешто без везе.На пример во сите пиши: none. После пробај па кажи ми![]()
МОРА да имаda ne zgresi neso so oba Cellular data network zaso nema takvo nesto vo settings/general/network.....

За ова зборувамЕве јас на iPhone 3G немам Cellular data network во settings/general/network

Ај УБАВО пребарај по settings менито.ТВРДАМ дека ќе ти излезе нешто вакво ако пребараш МОРА да ти излезат овие полиња :smir:nema takvo nesto kaj mene. za Scofield
МОРА да има
За ова зборувам
![]()
На шпански да не зборам?
http://www.wonderhowto.com/how-to/v...lar-data-network-tab-on-the-iphone-3g-283177/
А бе да го мочам,пред 2 дена на другар ми истово му го средував на 3G,ама не знам точно кај влегов во тоа сетинзите :kesa:Хахаха не се инати коа ти имаш 2G ... :baeh:
i-phone 3GS има екран на допир, 3 мегапиксели камера а Nokia N97 има екран на допир, 5 мегапиксели камера и QWERTY тастатура. И јас порано мислев дека i-phone 3GS е подобар ама многу брзо се загрева, деликатен е и батеријата ако се расипе му кошта 80 евра. За цена i-phone 3GS е многу поефтин од Nokia N97. Сепак Nokia си е Nokia. Јас би ти препорачал Nokia N97.
Има повеќе апликации за iPhone него за Symbian, така да не кажувај апсурди...
Камерата стварно му е слаба страна на iPhone, а мислам дека 3GS-от има GPS, поправете ме ако грешам.![]()
И 3G и 3GS има GPS ама мапи нема добри за Македонија, 3GS има 3 мегапиксели со тач фокус
Google Maps фабрички што си иде со телефонот има брилијантна мапа, поготово за Скопје, со сите можни најмали улички, паркинзи, бензински пумпи, болници, амбасади, знаменитости, фирми, кафичи...А бе да го мочам,пред 2 дена на другар ми истово му го средував на 3G,ама не знам точно кај влегов во тоа сетинзите :kesa:
Торте, немој вака те моламGoogle Maps фабрички што си иде со телефонот има брилијантна мапа, поготово за Скопје, со сите можни најмали улички, паркинзи, бензински пумпи, болници, амбасади, знаменитости, фирми, кафичи...