iPhone vs Nokia N97

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan_g
  • Време на започнување Време на започнување
HTC Hero
зимај шо ќе зимаш само немој Ајфон, поарно нокиа 5800

мислам дека nokia n97 е многу подобар, не се само карактеристиките во прашање, i phone, има многу подобра маркетинг кампања, но во никој аспект не е подобар, па ни во цената, мој совет е доколку одбирате од овие два телефони нокиата е прав избор

Коа ќе земе да ви кочи и да ви блокира Н97 ќе видите кој е подобар :tapp:

po moe mislenje n97 e mnogu podobar od iphone,prvo symbian moze da instaliras so sakas a najprvo Garmin so kaj iphone ne moze,vtoro kamera 5mp,blic,predna kamera za video povici,nema so nema,Nokia si e Nokia,a od sonyericsson samo Satio e dobar

Има повеќе апликации за iPhone него за Symbian, така да не кажувај апсурди...
Камерата стварно му е слаба страна на iPhone, а мислам дека 3GS-от има GPS, поправете ме ако грешам. :)

Има повеќе апликации за iPhone него за Symbian, така да не кажувај апсурди...
Камерата стварно му е слаба страна на iPhone, а мислам дека 3GS-от има GPS, поправете ме ако грешам. :)

И 3G и 3GS има GPS ама мапи нема добри за Македонија, 3GS има 3 мегапиксели со тач фокус

pomos okolu Iphone!
za eden den mi ja trosi baterijava okolu 30% so mnogu malce rabotenje na nego,a i aplikaciive mi ja cedat smetkata.dali mozam da go isklucam internetot? fala odnapred

pomos okolu Iphone!
za eden den mi ja trosi baterijava okolu 30% so mnogu malce rabotenje na nego,a i aplikaciive mi ja cedat smetkata.dali mozam da go isklucam internetot? fala odnapred
Може. Иди во settings/general/network/Cellular data network и во полињата внеси нешто без везе.На пример во сите пиши: none. После пробај па кажи ми ;)

Може. Иди во settings/general/network/Cellular data network и во полињата внеси нешто без везе.На пример во сите пиши: none. После пробај па кажи ми ;)
da ne zgresi neso so oba Cellular data network zaso nema takvo nesto vo settings/general/network.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom