Точно, но новата експирија би требало да биде многу појака, барем така читав низ форуми и на youtube.Најголемо разочарување во истотијата на сони ериксон беше кспериата. Толку очаен телефон немаат направено никогаш, а се посраа со него колку ќе бил добар.
Точно, но новата експирија би требало да биде многу појака, барем така читав низ форуми и на youtube.
А помеѓу iPhone 3G S и Nokia N97, iPhone-от е далеку подобар во секој поглед. Иако сум голем фан на Nokia, N97-цата ja направија запеза, најлош телефон што го имаат извадено досега. Е сега за новата Нокиа Н900 што треба да излезе во скоро време немам зборови. А помеѓу iPhone 3G S и HTC Hero и јас неможам да се одлучам. Ама некако повеќе ме привлекува iPhone-от пошо нели има повеќе апликации за него и такви работи, ама и HTC Hero е одличен телефон.
А овој HTC HD2 ( патем што му значи тоа HD2? ) го има овде кај нас или сеуште не? Ако го има дај линк од некој оператор да видам што цени има телефонов. Инаку ревјуто погоре помеѓу HTC HD2 и iPhone што е, стварно се изненадив, HTC-то е подобро од iPhone-от во се.Не споредувам јас hero кој е послаб од Iphone секако, но HD2 е веќе нешто друго, засега мобилен со најдобри перформанси.
Кај нас мислам уште го нема, инаку цената е 500-600 евра во странство односно цената е иста со Iphone , а HD2 e втора верзија од HTC HD верзијата.А овој HTC HD2 ( патем што му значи тоа HD2? ) го има овде кај нас или сеуште не? Ако го има дај линк од некој оператор да видам што цени има телефонов. Инаку ревјуто погоре помеѓу HTC HD2 и iPhone што е, стварно се изненадив, HTC-то е подобро од iPhone-от во се.
HD-High DefinitionА овој HTC HD2 ( патем што му значи тоа HD2? ) го има овде кај нас или сеуште не? Ако го има дај линк од некој оператор да видам што цени има телефонов. Инаку ревјуто погоре помеѓу HTC HD2 и iPhone што е, стварно се изненадив, HTC-то е подобро од iPhone-от во се.
Скап е, ама вреди за парите.Кај нас мислам уште го нема, инаку цената е 500-600 евра во странство односно цената е иста со Iphone , а HD2 e втора верзија од HTC HD верзијата.
Знаев дека е тоа, ама си викам чекај да прашам да не пак значи нешто друго.:pos2:HD-High Definition
Се убаво што има нокиата 5 мегапиксели камера и qwerty тестатура, ама процесорот и е како на Comodore 64. А ајфонот загрева поради тоа што има јак процесор ( 600 mhz ) ама мислам дека тоа е средено сега со новиот апдејт на софтверот 3.1. Има некои измени мислам во баговите, користењето на процесорот и.т.н...Нокиата е подобра Тастатура, 5 мегапиксели камера, блиц мислам дека има...а ајфонот слушам дека загревал кога се сурфало
јас ги имам двата и ќе ви кажам само дека Ајфонот е според мене боље... можеби Нокиата е малце поелегантен али Ајфонот е далеку побрз,попрактичен и секако има многу посилни звучки
а Xperia неможе у никој случај да се споредува со овие два... далеку е од тој квалитет.