C
cige
Гостин
HTC Hero
зимај шо ќе зимаш само немој Ајфон, поарно нокиа 5800
или 5530HTC Hero
Хахахаха ... уште не е 1-ви Април :baeh::baeh::baeh::baeh::baeh:HTC Hero
ozbilen si ? hhhhahahahahahahHTC Hero
HTC Hero, ништо друго:wink:ozbilen si ? hhhhahahahahahah
Има повеќе апликации за iPhone него за Symbian, така да не кажувај апсурди...po moe mislenje n97 e mnogu podobar od iphone,prvo symbian moze da instaliras so sakas a najprvo Garmin so kaj iphone ne moze,vtoro kamera 5mp,blic,predna kamera za video povici,nema so nema,Nokia si e Nokia,a od sonyericsson samo Satio e dobar
И 3G и 3GS има GPS ама мапи нема добри за Македонија, 3GS има 3 мегапиксели со тач фокусИма повеќе апликации за iPhone него за Symbian, така да не кажувај апсурди...
Камерата стварно му е слаба страна на iPhone, а мислам дека 3GS-от има GPS, поправете ме ако грешам.
hero da, ne velam nisto za nego ama me iznasmea za nokiataHTC Hero, ништо друго:wink:
Може. Иди во settings/general/network/Cellular data network и во полињата внеси нешто без везе.На пример во сите пиши: none. После пробај па кажи миpomos okolu Iphone!
za eden den mi ja trosi baterijava okolu 30% so mnogu malce rabotenje na nego,a i aplikaciive mi ja cedat smetkata.dali mozam da go isklucam internetot? fala odnapred
da ne zgresi neso so oba Cellular data network zaso nema takvo nesto vo settings/general/network.....Може. Иди во settings/general/network/Cellular data network и во полињата внеси нешто без везе.На пример во сите пиши: none. После пробај па кажи ми
Да не му е кинески ајфонот на другарти?da ne zgresi neso so oba Cellular data network zaso nema takvo nesto vo settings/general/network.....