Луси
extreme
- Член од
- 17 септември 2008
- Мислења
- 6.932
- Поени од реакции
- 20.764
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знајш дека во секој момент можиш да ја прекиниш да ја гледаш, така ?Првиот пола саат мислам дека било нешто најдосадно во серијава до сега, апсолутно ништо не се случи (а проблем сам по себе беше што видливоста во епизодава беше на ниво на "The Long Night" и очи ме заболеа додека ја гледав...). Останатото беше многу фејк и без никакво чувство на опасност. Само монтажата на крај вредеше. Искрено мислам дека можеле да ги склопат првите 6 епизоди во некои flashbacks налик тој од оваа епизода, и ќе беше неколку пати поинтересно.
Најдобрата епизода од HoD ќе беше една од најлошите во GoT. Е до толку е лоша серијава.
Mehhh... ако можев да ја изгледам првата сезона на The Walking Dead, Stranger Things и Friends - ќе можам и на оваа, секако уште 3 епизоди има. Но ако драстично не се променат работите на подобро во наредниве 3 епизоди - дефинитивно нема да ја гледам втора сезона. Како што се случи и со набројаниве.Знајш дека во секој момент можиш да ја прекиниш да ја гледаш, така ?
Назанм зошто се правдаш, си имаш мислење си го искажа ако не се согласуваат не е твој проблем.Mehhh... ако можев да ја изгледам првата сезона на The Walking Dead, Stranger Things и Friends - ќе можам и на оваа, секако уште 3 епизоди има. Но ако драстично не се променат работите на подобро во наредниве 3 епизоди - дефинитивно нема да ја гледам втора сезона. Како што се случи и со набројаниве.
Илуминумониус,Шекспир,Луси и Агда : D
Што ти е поентата?Знајш дека во секој момент можиш да ја прекиниш да ја гледаш, така ?