House of the Dragon

За кој тим сте во војната наречена „Танц на змејовите“?

• Тимот на ЦРНИТЕ - Кралицата Ренира I

• Тимот на ЗЕЛЕНИТЕ - Кралот Егон II

• Неопределен

Резултатите може да се погледнат само после гласање.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.186
Поени од реакции
18.281
Вчера ја даваа во 20:00 на НВО.

А вчера во 03:00 беше премиерата на НВО.
Не сфаќам што ми е проблемот. Јас имам ХБО преку телеком, претходните епизоди ги имав на време секогаш во Видеотека, најновата ја нема.

Вртев назад во програмата, ми ја нема на нитуеден канал на ХБО во претходните 2 дена.

Не е битно ајде, да не изедам некој спојлер да се мавнам од овде :D

Член од
27 септември 2015
Мислења
617
Поени од реакции
678
Не сфаќам што ми е проблемот. Јас имам ХБО преку телеком, претходните епизоди ги имав на време секогаш во Видеотека, најновата ја нема.

Вртев назад во програмата, ми ја нема на нитуеден канал на ХБО во претходните 2 дена.

ги има на HBO MAX јас таму си ги гледам.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.883
Поени од реакции
36.971

Ако имаш HBO OD преку Телеком можеш да си направиш HBO MAX акаунт за без пари.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.376
Поени од реакции
38.757
Премиерата иде на ХБО1 во понеделник 03:00 саат сабајле.

На кој му се спие репризи имате истиот ден од 20:00 саат на ХБО1, и од 21:00 саат на ХБО3.

Ф

Флеш

Гостин
Paddy Considine ..... Брилијантен ....

Со сета таа шминка на него и движењата кои ги имитираше како тешко болен човек, прејака глума . Ништо вештачко да помислиш...

Ме воодушеви.... :cuc:

Член од
28 октомври 2021
Мислења
1.130
Поени од реакции
2.236

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.883
Поени од реакции
36.971
Хелена Таргарјен пак имаше некакво пророштво додека седеа на масата за време на вечерата: “BEWARE THE BEAST BENEATH THE BOARDS.” што и да и значи тоа.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.472
„Тренингот“ на Кристон со Ејмонд, ако го закачеше со тоа топката имаше главата да му ја одврти... :pos:

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.883
Поени од реакции
36.971
Знам дека Егон 2 и Емонд не се директни предци на Ерис 2 Таргарјен (The Mad King) стотици години покасно, ама сепак имаат иста крв, па изгледа од нив потекнува лудилото. Умоболни суштества, двајцата!

Член од
27 мај 2013
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.706
Знам дека Егон 2 и Емонд не се директни предци на Ерис 2 Таргарјен (The Mad King) стотици години покасно, ама сепак имаат иста крв, па изгледа од нив потекнува лудилото. Умоболни суштества, двајцата!
Deka Deamon e zlato covek :D

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.883
Поени од реакции
36.971
Deka Deamon e zlato covek :D
Не е до таа мера луд ко овие двајца. Или барем се смири откако се ожени за Ренира. Тој помалиот, со едното око, што личи на Џокер е дури страшен.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.589
Поени од реакции
9.882
Сите Таргарјени се изотпатчени ретко имаат нормален член на куќата.
Најверојатно заради инцестот.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.838
Поени од реакции
20.304
Може да излезе едноокиов син на чичо?

Kajgana Shop

На врв Bottom