House M.D

• Креатор на темата Креатор на темата John McClane
  • Време на започнување Време на започнување
Само што ја симнав, сега ќе ја гледам. ::):
А првата епизода беше многу интересна.

Мојот омилен дијагностичар продолжува со истотото темпо. Тоа и се бараше. Бтв, и јас не ја сакав Амбер:smir:

Втора ја даваат сега.

Во кои термини?

Иначе јас првата ја гледам, баш интересно ми е, и секако, како подржувач на таквиот интелигентен сарказам му се восхитувам на Хаус. Иако сепак не може толку брзо да му текнуваат работите и ме нервира тоа што не ми се познати некои од стручните изрази на англиски.

Еееее, ептен е добра! Најбоља медицинска серија, кои во последно време ги има во изобилство. Hugh Laurie е дефинитивно докажан актер, само погледнете ја англиската серија Blackadder!!!!

Гледав на ТВ 2-3 епизоди, типов е навистина генијален.
Посебно ми се допаѓа саркастичноста и карактеристичниот пристап што го поседува. Вреди да се гледа, дури и да се научи нешто.

Ја гледав вчера репризата. Али пропуштив еден дел. Хаус им збореше на ученициве као од три пациенти со повредена нога, еден ќе испадне наркоман, а еден ќе умре ако не го добие соодветниот третман. Кој испадна наркоман?

...Само што ја изгледав 10та епизода од 5та сезона...:nesvest: :zver: е човекот...I Love His Sarcasam...

Само не ме тепајте.

Имам гледано 2-3 епизоди и не ми се допадна :toe:
Човече, какво тепање, ти си уникатен и ќе те гушнам.
Еве...*гуш*

Мене у вези серијава ме загрижуе што сите, од дебили до интелегентни и духовити, ја сакаат и се поистоветуваат со Хаус :(
Ваква масовна хистерија за саркастична и мизантропска особа ко Хаус е малце чудна.

Затоа лажам наоколу дека не ја гледам и сакам :ne_zboram

А, уствари ја изгледав 10. епизода од 5. сезона и едвај чекам да искочи 11.:kesa:

Се моли некој добар човек кој ги има сите 4 сезони, да ми ги режи во ДВД-а, за ДВД-ата ке му плата, а ако ми е денот може и да го частам.

Ја гледав вчера репризата. Али пропуштив еден дел. Хаус им збореше на ученициве као од три пациенти со повредена нога, еден ќе испадне наркоман, а еден ќе умре ако не го добие соодветниот третман. Кој испадна наркоман?

Pa ajde be luge

House 5x11 хехе смешна епизода. Проба да биде добар Хаус кон пациентите ама со такви морони тешко да бидеш добар. Најмногу се смеев кога ја праша пациентката да покаже како се користи инхалатор.

bscap0000wp6.jpg

bscap0001ul2.jpg

bscap0002xo2.jpg

House 5x11 хехе смешна епизода. Проба да биде добар Хаус кон пациентите ама со такви морони тешко да бидеш добар. Најмногу се смеев кога ја праша пациентката да покаже како се користи инхалатор.

bscap0000wp6.jpg

bscap0001ul2.jpg

bscap0002xo2.jpg
Друже, а онлајн ја гледаше?

Вчера и денес отворив еден куп страници, и на ниедна неможев да најдам 11 епизода. Едино од youtube preview-от функционираше.
Дај прати ми линк по пп, ако си ја гледал онлајн :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom