House M.D

• Креатор на темата Креатор на темата John McClane
  • Време на започнување Време на започнување
Една од најдобрите, ако не и најдобра серија според мене.
Типот е по паметен и од Мајкл Скофилд :smir:

Сабајлево ја гледав првата епизода од првата сезона на серијава, интересна ми беше, се надевам оти и така ќе продолжи.

Ги симнувам eпизодите, ги режам на диск и ги гледам на DVD.

Се чека нормално 4-та сезона :)

Е сега малку третата ебана ми беше со новите фаци ама ок Хаус си надополна за се.

Многу ми е криво што не и дадов шанса на серијава. Кога почна премиерата кај нас не бев слободен, и не ја фатив, така секој понеделник терминот ми стана невозможен за гледање, а сабота пак заборавав дека ја има, и не ја следам, а баш ми е криво, бидејќи имам чуено доста добри критики :pipi:

Се чека нормално 4-та сезона :)

Е сега малку третата ебана ми беше со новите фаци ама ок Хаус си надополна за се.

Мислиш 5-та, т.е. четврта. :) Петта почнува на 16.09, значи во среда ќе ја имаме 5x01. :tv: Еве промоси:

Едвај чекам да почне. 4 сезона ми заврши премногу морбидно и жалосно. Сега ко што гледам, 5та почнува пак со истото темпо, го обожавам Хју Лори, а Хаус е брилијантен!

Дефинитивно Хаус е ѕвер! Човекот е генијалец, башка што стално се газам од смеење на неговите коментари.:pipi:

Дефинитивно Хаус е ѕвер!Човекот е генијалец,башка што стално се газам од смеење на неговите коментари.:pipi:
Апсолутно се согласувам со Крејзи,човекот е ѕвер!Во денешно време на ТВ а уште помалку во серија се наоѓа таков сарказам,таква "интелигентна" иронија,просто не можеш а да не го сакаш.Никогаш досега немам гледано болнички серии(атмосферата во истите не ми се допаѓа),али во Хаус се ми е посуптилно и оригинално направено.Немам следено номинации за ЕМИ награди годинава,ама се надевам дека ако ништо друго дека бар на Hugh Laurie (Хаус) ќе му оддадат почит за страшно квалитетно одиграниот лик на Грегори:smir:

Најдобра серија што сум ја гледал. Покрај што е смешна има и многу што да се научи! Едвај чекам да ја стават 5 сезона на нет да ја симнам и да ја гледам.

Го обожавам типчево. Таков гомнојадец, саркастичен ироник, брилијантен у изнаоѓање решенија, куц и грд- совршено осмислен лик.
Ја гледам серијава кога можам. E.R., Gray`s anatomy и сличните досадни болнички серии кај што докторите повеќе се плескаат отколку што работат на случаи можат вода да и носат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom