House M.D

• Креатор на темата Креатор на темата John McClane
  • Време на започнување Време на започнување
Друже, а онлајн ја гледаше?

Вчера и денес отворив еден куп страници, и на ниедна неможев да најдам 11 епизода. Едино од youtube preview-от функционираше.
Дај прати ми линк по пп, ако си ја гледал онлајн :(
Не ја гледав онлајн. Sry. Линк само од торент ако сакаш?..

Не ја гледав онлајн. Sry. Линк само од торент ако сакаш?..
Сеа за сеа ми требаше онлај.
Али битно еден друг член ми прати линк шо функционира, така да конечно ќе ја гледам и оваа епизода. :)

Мада, би сакала и торенти. И за прошлите сезони, сеедно. Па, ако можеш и ти се праќа, пуштај пп :)

Коментаров беше... крај..

Откако го заборави името на Тауб и се обрати на Тринаесетката:
House: Lesbian. Find out if anybody on that bus was taken to other hospitals.
Thirteen: He just forgot mine.
House: No, Thirteen. I just wanted to call you a lesbian.
Thirteen: I'm not a lesbian.
House: I was rounding up from 50%

Ми требаат торенти од 4та епизода од 5та сериија па наваму? Ениуан?

Ја имам ја симнато и 11 епизода од 5 сезона но го чекам преводот, не ги разбирам стручните изрази и за тоа несакам да ја гледам со превод. До сега ги имам глеадно сите епизоди од сите сезони освен S03E15,E16 i E17. Ако може некој да ми дае торенти да ја спуштам ? ? ?

Ги имам сите епизоди до сега... Пишете ми ПП со маил, ке ви одговорам на сите.

House 5x11 хехе смешна епизода. Проба да биде добар Хаус кон пациентите ама со такви морони тешко да бидеш добар. Најмногу се смеев кога ја праша пациентката да покаже како се користи инхалатор.

bscap0000wp6.jpg

bscap0001ul2.jpg

bscap0002xo2.jpg
taka koga si dobar kon glupite

Моментално најинтересна серија ми е оваа , заедно со Фрејзер ..
Баш сакам вакви серии , а и глумецот е погоден за улогата :pos2: , ЦАР е типот !

сте приметиле дека хаус го глуми таткото во стујарт литл?
побарајте на нет и видете го таму и тука
неверојатно

Ја гледав вчера репризата. Али пропуштив еден дел. Хаус им збореше на ученициве као од три пациенти со повредена нога, еден ќе испадне наркоман, а еден ќе умре ако не го добие соодветниот третман. Кој испадна наркоман?

На фармерот му ја отсекоа ногата, го каснало сопственото куче ( тој ќе умреше ако не го добиеше соодветниот третман, докторите мислеа дека го каснала змија ). Одбојкарката излезе само со повреден мускул, а третиот пациент ( тој го претсатви како наркоман )беше неговиот случај, причината поради која оди со бастум. Кога ќе заврши со раскажување, сите ( ќе дојдат Формен, Камерон, Чејс, Кади и Вилсон ) ќе аплаудират.

ЕДИТ: Бај д веј, читав некаде ќе правеле нови епизоди, има некој повеќе информации? ( ги имам до епизодата кога ќе умре девојката на Вилсон, а Хаус ќе го ризикува животот да ја спаси )

ЕДИТ: Бај д веј, читав некаде ќе правеле нови епизоди, има некој повеќе информации? ( ги имам до епизодата кога ќе умре девојката на Вилсон, а Хаус ќе го ризикува животот да ја спаси )

Епа тоа е крајот на 4 сезона, која има само 16 епизоди. Од 5 сезона досега имаат излезено 11 епизоди, а 12 ке излезе на 19 јануари.

Новите епизоди се многу интересни, се случуваат многу интересни работи:vozbud::vozbud::vozbud:

Кој нема да ги гледа ке зажали:baeh:

Не бев заинтересирана за House се додека пред некој ден,на Нова мислам,а потоа и на Канал5 дадоа една/две епизоди:)My question is,дали знае некој или може да ми помогне да ги симнам сите сезони,сите епизоди,за да почнам од почеток да го глеам?:)Фала однапред:smir:

искрено не ми е баш уба оваа серија... многу се понаша тој хаус :):)
поќе ја сакам Greys Anathomy...

Не бев заинтересирана за House се додека пред некој ден,на Нова мислам,а потоа и на Канал5 дадоа една/две епизоди:)My question is,дали знае некој или може да ми помогне да ги симнам сите сезони,сите епизоди,за да почнам од почеток да го глеам?:)Фала однапред:smir:
...jaс ги имам сите, со задоволство ќе ти ги дадам...:pipi:
искрено не ми е баш уба оваа серија... многу се понаша тој хаус :):)
поќе ја сакам Greys Anathomy...
..Ако не ти се глеа, има други серии, слободно глеј ги нив...Али Хаус не го чепкај, омилен ми е...

...До бебуш: пошто глеам нешто ти се дешава со пораките на проВил, да, серозна сум дека ќе ти ги дадам , кога сакаш ќе ги добиеш...:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom