Potato
Cold hearted
- Член од
- 18 мај 2007
- Мислења
- 4.924
- Поени од реакции
- 86
Ја имаш петата сезона?До бебуш: пошто глеам нешто ти се дешава со пораките на проВил, да, серозна сум дека ќе ти ги дадам , кога сакаш ќе ги добиеш...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја имаш петата сезона?До бебуш: пошто глеам нешто ти се дешава со пораките на проВил, да, серозна сум дека ќе ти ги дадам , кога сакаш ќе ги добиеш...![]()
може и мене...jaс ги имам сите, со задоволство ќе ти ги дадам...![]()
www.tvloads.uske moze da mi dadete link od kade da ja simnam doktor house 2ra sezona
House 5x11 хехе смешна епизода. Проба да биде добар Хаус кон пациентите ама со такви морони тешко да бидеш добар. Најмногу се смеев кога ја праша пациентката да покаже како се користи инхалатор.
![]()
![]()
![]()
Wilson, a двојка... ниедна, бидејќи воопшто не се фокусираат на двојките, мада во последната епизода Хаус доста ги заебаваше 13 и Форман.:pos2:Погодиле за Исус дека ке се врати по 2000 години :pos2::pos2::pos2:
Ја направи Дева Марија... ц ц ц ц ....
уште ме боли стомакот од смеење:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Хаус е луд...
BTW, кој ви е омилен лик од серијата(покрај Хаус) и омилена двојка?
...jaс ги имам сите, со задоволство ќе ти ги дадам...![]()
A koja doktorka ke umre?Ха,последнава епизода беше врв,конечно некој развој на настаните меѓу нив,а и доста поучен цитат од докторката пред умирање :
Taub : I'm always afraid that on my death-bed,i won't be happy and fulfilled because I haven't done anything important.
Типката : You lie on your death bed only one day,but the other 25.000 days are the ones that matter.You just try to lie on your bed happy today.