House M.D

• Креатор на темата Креатор на темата John McClane
  • Време на започнување Време на започнување
Абе кај ти текна на таа епизода хахахахахахаха
Иначе, страшна серија, страшна а еден другар ми вика „абе глупа е, секоја епизода он ја решава мистеријата, БРАВО“

Како да му објаснам дека поентата не е баш во тоа што он секогаш ја решава мистеријата? :(
може не секоја епизода ама и во реален живот 80% од ситуациите квалитетен доктор би ги решил. Само што под а) треба повеќе време, не еден ден како што прават во серијата и под б) некои работи што ги прави се косат со лекарската етика и во неколку епизоди дури и лиценцата би ја изгубил :D

како ме нервираше мене онаа Камерон, памтам скокав до небеса кога видов дека ја шутнаа :icon_lol:

Како и секоја серија до 3-4 сезона е одлична, после е како турска серија. Како таа сапуницата со докторите Хаус што ја гледаше првите сезони. Секоја сезона се послаба и по наменета за помладата публика.

Како и секоја серија до 3-4 сезона е одлична, после е како турска серија. Како таа сапуницата со докторите Хаус што ја гледаше првите сезони. Секоја сезона се послаба и по наменета за помладата публика.
Е што ти е како турска серија после 4та сезона?

џабе ќе се објаснуваме, тоа само беше мое мислење
серијата е добра само подоцнежните серии се правени по шаблон, драмата со љубовните заплети и лудориите на хаус се наменети за тинејџерите, a медицинските мистерии стануваат се побезвезални.
доста посериозни се првите сезони. после тоа станува лимунада.

Факт е дека многу малце серии ако не и само 2-3 како иделе напред станувале подобри, али далеку беше од лоша дури и во крајните сезони.

27540954_997504037054595_3064213112499110867_n.jpg

Ја изгледав рандом епизодана со Чејс и патологот, тој што имаше невротичен напад па си исече самиот калота на главата и сега ми иде да се затворам во шпајз и да плачам

Ми недостига многу серијава,ја закачив случајно пред некој ден на кабелска. Негде седма сезона крајот беше .
Решив пак да ја гледам .Фаќа голем дел од мојот живот во средно кога ја пратев,го обожавам карактерот на Хаус,наоѓам сличност многу. Предобра серија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom