Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислам дека молитвата беше муслиманска.
![]()
Сепак станува збор за Америка, па сето тоа што си го набројал е можноСериозно???- Агент на ЦИА одбива дирекна наредба затоа што одеднаш му е гајле за колешка му и нејзиниот приватен живот? И веднаш потоа му се заканува на претпоставениот?
- Кери и Броди излегуваат од комеморација со 200 луѓе за да имаат секс во канцеларија, и со тоа избегнуваат сигурна смрт?
- Кери еден момент е убедена дека Броди е виновен, тој држи мал говор и таа му помага да избега?
Серииве стануваат неверојатни... Сеуште ми се допаѓа како е изведена серијата и тоа што во трета сезона ќе биде лов на Броди и сите ќе навиваме за него одеднаш... ама сепак човек мора многу да проголта...
Алооо, Франкфурт!Ако е замешан Сол како што кажувате отиде серијава во неповрат.
После ова финале, мислам дека срамота ќе биде Сол да е замешан во нападов.
Сериозно???- Агент на ЦИА одбива дирекна наредба затоа што одеднаш му е гајле за колешка му и нејзиниот приватен живот? И веднаш потоа му се заканува на претпоставениот?
- Кери и Броди излегуваат од комеморација со 200 луѓе за да имаат секс во канцеларија, и со тоа избегнуваат сигурна смрт?
- Кери еден момент е убедена дека Броди е виновен, тој држи мал говор и таа му помага да избега?
Серииве стануваат неверојатни... Сеуште ми се допаѓа како е изведена серијата и тоа што во трета сезона ќе биде лов на Броди и сите ќе навиваме за него одеднаш... ама сепак човек мора многу да проголта...
Чекај ти тек сек сцените и звуците тек у втора сезона се. Полека навикнувај сеI dadov jas vtoра шанса на серијата, пилотот тогаш не ми се допадна ептен, најмногу ради тогашната цензура. И помалку ради тоа што е америчко срање.
Ама барем е квалитетно америчко срање. Изгледав 7-8 епизоди по ред и прилично ме шмукна во приказната се до 7ма епизода каде овие почнаваа да се ебаваат, literally.
Mи се изгуби некако дефиницијата на карактерите и се надевам нема да ја усерат натаму. Тоа беше причината што заспав на 8ма епизода. И така. У брзо време ќе ве стигнам.