8A
2 + 2 = 5
Оди на официјалната страна на GTA IV и спушти ги пачевите.Може некој да ми ги прати пачовите?
ВЕ МОООЛАМ![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Оди на официјалната страна на GTA IV и спушти ги пачевите.Може некој да ми ги прати пачовите?
ВЕ МОООЛАМ![]()
EJ so velite da pojacam na mojov kompjuter za gta iv bidejki samo malce mi seckat.Imam AMD Sempron(tm) Processor 2600+ 1.61GHz,ram 1 gb ddr400,hard disk 80 gb,graficka ga palit agp gf 6200 256 mb 64 bit ddr 2 , maticna mb asrock amd k8 upgrade-nf3/a/a i 2 gb flash memorija..Ili poubo eden nov.:tv:
Фругари играв GTA4 и стасав до оваа мисија и незнам што да правам
мисија - интервју
слик
Епа како што гледам и како што пишува треба да носиш одело , пробај уште еднаш , би требало све да е у ред и запази го точниот тајминг за мисијата, имаш закажано у петок во 12 саат мислам и кога ке отидеш со тој типот имаш интервју.Ке почне да мрчи нешто и одеднаш стануваш го кинеш и скокни директно од прозорот одма на улица доле и бегај од џандарите или пиши шифра и тоа ти е тоа .
Глеам излегол пач 1.0.3 за ГТА, ај некој нека каже од каде да го симнам.
Еј дечки го форматирав компјутерот а пред тоа си го тргнав зачуваното од играта. Е сега ја инсталирав одново играта па тоа шо го имав зачувано го вракам во C:\Documents and Settings\Aleksandar\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\savegames и ко ке ја стартовам играта ми вели dont loadet.....! знај некој шо е финтата?
![]()
Еве точно шо ми излегва од играта