- Член од
- 6 февруари 2008
- Мислења
- 1.272
- Поени од реакции
- 229
Не е само графичката, процесорот ти е гомно за GTA IV. Ја мојов e7400 го клокнав на 3,6GHz и конечно не ми сецка гетеава. Најбоље иде на core 2 quad...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Облечи се во Perseus, колку што можам од сликава да видам, оделото е ОК, ама изгледа кондурите се некои поефтини...Фругари играв GTA4 и стасав до оваа мисија и незнам што да правам
мисија - интервју
слик
Ја симнав и ми прави некој ЕРОР, и она познатото ДОНТ СЕНД го дава, а иначе ај помогнете му на AlekoBT за сејфовите пошо и ја го имам истиот проблем.
Оваа слика ја дава.
![]()
Пробав со Кракот на Разор,
а со него ми дава еррор WS310 мислам беше
ГТА 4 може да се игра само на Windows XP SP3/Vista SP1
Бај де веј се пишува WS30.
WS30 - InitWinSock failed - Please re-boot your system and/or re-install the game
.Незнам што да правам сега.Ако може да ми помогнете.ФалаДечки ај ако може помош.На GTA ми се појавува проблем WS10 кога ке ја вклучувам.Порано го немав овој проблем на XP но сега инсталирав Vista sp2 и никако неможам да ја оправам работата.Да не е проблем во новиот пач 1.0.3.0 бидејки со стариот 1.0.2.0 и со кракот на Razor1911 на ХР си работеше одлично.Пробував да ја вклучам со стариот крак на Виста ама пак несака..Незнам што да правам сега.Ако може да ми помогнете.Фала