GTA IV

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Ја земав пред некој ден ја инсталирав, земав еден пач, и ја средив, пред тоа имав проблеми со графиката... но сега, кога ја вкулучам: играм некое време и одеднаш закочува и иде мн споро...

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Фругари играв GTA4 и стасав до оваа мисија и незнам што да правам
мисија - интервју
слик

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Vidi na internet na јутјуб za misijata a ako ja znes koja misija e po red pobrzo ke ja najs.
:salut:

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239
EJ so velite da pojacam na mojov kompjuter za gta iv bidejki samo malce mi seckat.Imam AMD Sempron(tm) Processor 2600+ 1.61GHz,ram 1 gb ddr400,hard disk 80 gb,graficka ga palit agp gf 6200 256 mb 64 bit ddr 2 , maticna mb asrock amd k8 upgrade-nf3/a/a i 2 gb flash memorija..Ili poubo eden nov.:tv:
Еј ... дај кажи дали ќе ми сецка на мене ... еве ја мојата конфигурација
CPU You Have: AMD Sempron(tm) Processor 3200+

CPU SpeedYou Have: 1.81 GHz Performance Rated at 3.20 GHz

System RAM

You Have: 1.5 GB

Operating System
You Have: Microsoft Windows XP Professional (Build Service Pack 32600)

Video CardYou Have: NVIDIA GeForce 7300 GS (GeForce 7300 GS)

Video RAM
: , You have - 512 MB

Video Card 3D Acceleration
: You have - Yes
Video Card Driver Version (DirectX)Your driver version number is: 6.14.10.9351

DirectX VersionYou Have: 9.0c

Sound CardYou Have: Realtek AC97 Audio

Free Disk SpaceYou Have: 43.7 GB

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Pa vidi instaliraja mislam deka nemat da ti secka ama za grafika tesko i kaj mene ne kazvit mn osven ako ne pritisnam ctrl + esc koga ke pocnam da igram pa mi izlegvit pozadinava pa pak odam na igrava dolu.Mozit ke ti ojt taka ke so napisav ama nemat da imas mapa.

Silvio

Strength And Honor
Член од
21 јануари 2009
Мислења
311
Поени од реакции
167
Фругари играв GTA4 и стасав до оваа мисија и незнам што да правам
мисија - интервју
слик
Епа како што гледам и како што пишува треба да носиш одело , пробај уште еднаш , би требало све да е у ред и запази го точниот тајминг за мисијата, имаш закажано у петок во 12 саат мислам и кога ке отидеш со тој типот имаш интервју.Ке почне да мрчи нешто и одеднаш стануваш го кинеш и скокни директно од прозорот одма на улица доле и бегај од џандарите или пиши шифра и тоа ти е тоа .

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Епа како што гледам и како што пишува треба да носиш одело , пробај уште еднаш , би требало све да е у ред и запази го точниот тајминг за мисијата, имаш закажано у петок во 12 саат мислам и кога ке отидеш со тој типот имаш интервју.Ке почне да мрчи нешто и одеднаш стануваш го кинеш и скокни директно од прозорот одма на улица доле и бегај од џандарите или пиши шифра и тоа ти е тоа .
Значи кога ке дојде времето за интервју да му се јавам на шефот на полицијата и да отидам на ова место.

soul123

...plAy HaRd GO pRo...
Член од
2 октомври 2008
Мислења
295
Поени од реакции
23
Знаев дека ќе ми сецка, пошто графичката ми е слаба. Еве ја мојата конвигурација:

CPU Intel Pentium 3.4GHz 2MB
RAM 3GB
ATI x1550 256MB

Слаба ми е графичката :/ Такашто играта ми сецка, односно многу е спора. Еве клипче:

Член од
7 мај 2008
Мислења
28
Поени од реакции
0
Еј дечки го форматирав компјутерот а пред тоа си го тргнав зачуваното од играта. Е сега ја инсталирав одново играта па тоа шо го имав зачувано го вракам во C:\Documents and Settings\Aleksandar\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\savegames и ко ке ја стартовам играта ми вели dont loadet.....! знај некој шо е финтата?

Еве точно шо ми излегва од играта

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Абе кај ја има да се купи оригинал? Овие клошариве југотон со месеци не ја носат.....

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Глеам излегол пач 1.0.3 за ГТА, ај некој нека каже од каде да го симнам.

Член од
7 мај 2008
Мислења
28
Поени од реакции
0
Еј дечки го форматирав компјутерот а пред тоа си го тргнав зачуваното од играта. Е сега ја инсталирав одново играта па тоа шо го имав зачувано го вракам во C:\Documents and Settings\Aleksandar\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\savegames и ко ке ја стартовам играта ми вели dont loadet.....! знај некој шо е финтата?

Еве точно шо ми излегва од играта
Дај бе поможетеми ПЛС :D

Kajgana Shop

На врв Bottom