GTA IV

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Кој сака да си вметне негови автомобили во GTA 4 нека ми пише на профил или по ПП :) Напишав еден туторијал :)

ej so velite za grafikava na ge force 6200 so ja igram?

videtegi slikive so windows xp i vista.

xp:prvite dve

vista:poslednite dve

ej so velite za grafikava na ge force 6200 so ja igram?

videtegi slikive so windows xp i vista.

xp:prvite dve

vista:poslednite dve

:vozbud:Топ брат, не ти сецка?

А може и е фејк:toe:

А ШО Е ТОА ДОЛЕ ГТА САН АНДРЕАС НЕШО А ?

abe seckat a to gta san andreas e trainer za sliki i koli videjki ja pustam programata za da slikam nekoj slika i ne e fejk,a inace ako vide na ge force 6200 ja igram i toa na vista bidejki pouba grafika davat na vista.

Гледав некои видеа на јутјуб ја играат пуно луге на 6200 и им сецка... иначе ја ја играм на инрел пентиум 4, нвидија 8500 1 гига, 1гб меморија:drk:

Бај де веј се пишува INTEL а не инрел..Се извинувам за офтопик..
А иначе ова со 6200 браво за тебе ако си успеал да ја играш со толку слаба графичка..

Ра вака денес инсталирав sp2 на Vista sp1, и тоа беше мисија на живот или смрт :pos2: Оти во прашање беше играта GTA4, дали ќе ги сруши шпекулациите дека играта игра само на платформа Xp sp3 и Vista sp1. И Гејмери ве молам инсталирајте sp2 без замарање и играјте на раааат :baeh:

EJ so velite da pojacam na mojov kompjuter za gta iv bidejki samo malce mi seckat.Imam AMD Sempron(tm) Processor 2600+ 1.61GHz,ram 1 gb ddr400,hard disk 80 gb,graficka ga palit agp gf 6200 256 mb 64 bit ddr 2 , maticna mb asrock amd k8 upgrade-nf3/a/a i 2 gb flash memorija..Ili poubo eden nov.:tv:

Бај де веј се пишува INTEL а не инрел..Се извинувам за офтопик..
А иначе ова со 6200 браво за тебе ако си успеал да ја играш со толку слаба графичка..

Добро де од брзање сум се збунил [ sry of topic ]

Значи ја играм дома GTA-IV и ОК идеше на почетокот, после некое време почна да се крашнува и да ми дава ерор дека иам проблем со меморијата а ја играм на:
4GB RAM
evga GeForce 9800 GTX+ 1GB RAM
AMD Phenom 9650 2.3GHz
кој знае, што знае нека пише, однапред благодарам:smir:

ке ја игра бе на
turion 64x2 1.80ghz
3gb ddr2
nvidia ge force go6150 256mb?

а на седумка? ке фаштат

Може некој да ми ги прати пачовите?
ВЕ МОООЛАМ:pipi:

Може некој да ми ги прати пачовите?
ВЕ МОООЛАМ:pipi:

odi na net pisi download patch for gta iv i gotovo ama ne sum siguren deka ke ti e uba grafikata kaj mene od koga instalirav patch ic neuba grafika kazvese kako zamatena bese.

а на седумка? ке фаштат

Ke ti fatit na WIndows 7 ama trebit da ojs na shorcutot od igrata i da ojs preku properties compatibility i ke go stikliras Run this program in compatibility mode for: i ke go namestis na windows vista pa ke ti fatit ama mislam deka so sekoe vklucuvajne na igrata trebit taka da go mestis.:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom