8A
2 + 2 = 5
- Член од
- 15 јануари 2009
- Мислења
- 78
- Поени од реакции
- 11
Оди на официјалната страна на GTA IV и спушти ги пачевите.Може некој да ми ги прати пачовите?
ВЕ МОООЛАМ
Еј ... дај кажи дали ќе ми сецка на мене ... еве ја мојата конфигурацијаEJ so velite da pojacam na mojov kompjuter za gta iv bidejki samo malce mi seckat.Imam AMD Sempron(tm) Processor 2600+ 1.61GHz,ram 1 gb ddr400,hard disk 80 gb,graficka ga palit agp gf 6200 256 mb 64 bit ddr 2 , maticna mb asrock amd k8 upgrade-nf3/a/a i 2 gb flash memorija..Ili poubo eden nov.:tv:
Епа како што гледам и како што пишува треба да носиш одело , пробај уште еднаш , би требало све да е у ред и запази го точниот тајминг за мисијата, имаш закажано у петок во 12 саат мислам и кога ке отидеш со тој типот имаш интервју.Ке почне да мрчи нешто и одеднаш стануваш го кинеш и скокни директно од прозорот одма на улица доле и бегај од џандарите или пиши шифра и тоа ти е тоа .Фругари играв GTA4 и стасав до оваа мисија и незнам што да правам
мисија - интервју
слик
Значи кога ке дојде времето за интервју да му се јавам на шефот на полицијата и да отидам на ова место.Епа како што гледам и како што пишува треба да носиш одело , пробај уште еднаш , би требало све да е у ред и запази го точниот тајминг за мисијата, имаш закажано у петок во 12 саат мислам и кога ке отидеш со тој типот имаш интервју.Ке почне да мрчи нешто и одеднаш стануваш го кинеш и скокни директно од прозорот одма на улица доле и бегај од џандарите или пиши шифра и тоа ти е тоа .
Од официјалниот сајт.....Глеам излегол пач 1.0.3 за ГТА, ај некој нека каже од каде да го симнам.
Дај бе поможетеми ПЛСЕј дечки го форматирав компјутерот а пред тоа си го тргнав зачуваното од играта. Е сега ја инсталирав одново играта па тоа шо го имав зачувано го вракам во C:\Documents and Settings\Aleksandar\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\savegames и ко ке ја стартовам играта ми вели dont loadet.....! знај некој шо е финтата?
Еве точно шо ми излегва од играта