GTA IV

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Добро и јас ја симнав играва од RAZOR и одев по тоа што го имаат објаснето по readme фајлот... Играта се пушти само до тамо каде што се бира со кој јунак да се игра и кога ќе одбереш еден екранот се затемнува и ништо понатака... Помош...

За која ГТА збориш? за EFLC?

Се ти е наместено регистри, кракови?

За која ГТА збориш? за EFLC?

Се ти е наместено регистри, кракови?

Да за EFLC се работи... Мислам дека ми се подесени и регистри и кракови... Одев се по readme фајлот... :toe:

Да за EFLC се работи... Мислам дека ми се подесени и регистри и кракови... Одев се по readme фајлот... :toe:

Немој да одиш по тоа, само инсталирај играта, и копирај кракот, се друго не инсталирај

Мислам дека сеуште нема али многу луѓе се жалат од новиот пач сецка играта поради новите сенки...

како што кажав погоре може да се игра со кракот од 1.0.4.0 Или 1.0.4.0
зависно кој беше последен од овие 2 пачови. Јас го снимив 1.0.6.0 врз еден ов овие и си работи нормално.

Епа ќе го пробам тогаш, ваљда нема да се заебам :)

Повторно имам проблеми со играва :tapp:!. Кога сакам кракот да го напрвам ми изелгува нешто

"The wrapper version of SecuROM is too old, it can not be used with this version of the API. Please protect the application with the latest version of SecuROM!"

Што може да биде ова?.

Повторно имам проблеми со играва :tapp:!. Кога сакам кракот да го напрвам ми изелгува нешто

"The wrapper version of SecuROM is too old, it can not be used with this version of the API. Please protect the application with the latest version of SecuROM!"

Што може да биде ова?.

за GTA 4 ili EFLC?

И дали за соодветен пач, користиш соодветен крак?

Ако не да пробам да ти пратам кракови, па пробај што како треба.

Lele pomos,ja spustiv repack 8.5gb i koga mi go pobara vtoroto cd po nekoja min mi izleze erorr.Ke vidite na slikata.

http://img169.imageshack.us/i/76788448.png/

I si prodolze taka do kraj,a inace e instalirana 15.4gb.POmos brzo,ako nemat nikakvo care :D

Јовче јас ја симнав таа верзија и одма ја акнав на ДВД, ама не ја испробав. Пред тоа ја симнав 1-та верзија што излезе 16 гб и си работи топ.

Ќе пробам во најбрз можен рок да ја пробам и ќе ти кажам дали мојата работи.

за GTA 4 ili EFLC?

И дали за соодветен пач, користиш соодветен крак?

Ако не да пробам да ти пратам кракови, па пробај што како треба.

Јовче јас ја симнав таа верзија и одма ја акнав на ДВД, ама не ја испробав. Пред тоа ја симнав 1-та верзија што излезе 16 гб и си работи топ.

Ќе пробам во најбрз можен рок да ја пробам и ќе ти кажам дали мојата работи.

Еј не морат се снајдов,отворив фолдер и ги копирав фајлојте од првото и второто цд и се инсталира се си е ок.15,4гб.Сега да пробам крак да клам и да ја играм,а иначе дали требит роцкстар клуб.

Едит:Пробав да ја вклучам вез крак и се вклуче,ево сега ја пуштам лост анд дамнед.:D

Lele pomos,ja spustiv repack 8.5gb i koga mi go pobara vtoroto cd po nekoja min mi izleze erorr.Ke vidite na slikata.

http://img169.imageshack.us/i/76788448.png/

I si prodolze taka do kraj,a inace e instalirana 15.4gb.POmos brzo,ako nemat nikakvo care :D dajte mi preku pp strana za torent od repackot na igrava,ama da e isproban.

И мене ми го направи истиот проблем кога ја инсталирав со PowerISO. Пробав со Daemon после тоа и си се инсталираше без проблем

Баш ми се бендиса Лост анд Дамнед,дека со мотори.Вршам мисии и дојде една мисија да одам во еден стан и ми викат почекај ги нико и плајбој х мисалм беше,мн јако е дека нико го имат во играва.:wink:vozbud:

Ајде некој помош играм едно 5 минути и после сама ми тргнува колата и ми чади моторот и сликата се тресе :zid::zid:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom