- Член од
- 4 февруари 2009
- Мислења
- 3.745
- Поени од реакции
- 1.848
Лош крак. Најди асален некој.Ајде некој помош играм едно 5 минути и после сама ми тргнува колата и ми чади моторот и сликата се тресе :zid::zid:
Лош крак. Најди асален некој.Ајде некој помош играм едно 5 минути и после сама ми тргнува колата и ми чади моторот и сликата се тресе :zid::zid:
Првпат слушам дека причина за колите што возеле сами, моторот чадел и екранот се тресел, била графичка со неапдејтувани драјвериАбе не бидете глупи со кракови триста глупости,спуптете ги најновите драјвери за вашата графичка и готово.Порано и мене ми правеше и спуштив само нови драјвери за графичка и се бепе ок,а и кај неколку другарчина го имам решено овај проблем со упдејт на графичката.
Јас ја имам, имаш 2 краја, зависи од дејствијата што ќе ги правиш додека играш, таков крај ќе ти се падне.Ја има извртено некој играта
Eпа сега слушна.Првпат слушам дека причина за колите што возеле сами, моторот чадел и екранот се тресел, била графичка со неапдејтувани драјвери![]()
Ги упдејтира драјверите за графичката и сега се си е ок ,така?Ок е сега играта фала на помошта :smir:
А голема е играта или брзо се свртува ?Јас ја имам, имаш 2 краја, зависи од дејствијата што ќе ги правиш додека играш, таков крај ќе ти се падне.
Шо знам, зависи.. Може да те фати едно 20 саати..А голема е играта или брзо се свртува ?
Не го ставив овој кракот што ми го кажаа и после нормално си тераше игратаEпа сега слушна.
Ги упдејтира драјверите за графичката и сега се си е ок ,така?
Иначе јас да си прашам.
Кога ја инсталирав ова гта најновава и ми даваше 25-30 фрема,ја имав наместено на low-medium,од кога сменав рам трансенд ддр2 800 а имав кингстон ддр2 667 ми ги намале фрејмовиве.Дали е до рамот.?
HESOYAM - health, armor, 250000$Луге ако има некој нека ми постира шифри за san andreas GTA оние шо се оружје и сл иначе и ако има некој за да ми отвори се оти ја имам превртено али ме мрзи па онака да си ја мавам хахахапозз