Ајде некој помош играм едно 5 минути и после сама ми тргнува колата и ми чади моторот и сликата се тресе :zid::zid:
Лош крак. Најди асален некој.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ајде некој помош играм едно 5 минути и после сама ми тргнува колата и ми чади моторот и сликата се тресе :zid::zid:
Првпат слушам дека причина за колите што возеле сами, моторот чадел и екранот се тресел, била графичка со неапдејтувани драјвериАбе не бидете глупи со кракови триста глупости,спуптете ги најновите драјвери за вашата графичка и готово.Порано и мене ми правеше и спуштив само нови драјвери за графичка и се бепе ок,а и кај неколку другарчина го имам решено овај проблем со упдејт на графичката.
Ја има извртено некој играта
Првпат слушам дека причина за колите што возеле сами, моторот чадел и екранот се тресел, била графичка со неапдејтувани драјвери![]()
Ок е сега играта фала на помошта :smir:
А голема е играта или брзо се свртува ?Јас ја имам, имаш 2 краја, зависи од дејствијата што ќе ги правиш додека играш, таков крај ќе ти се падне.
А голема е играта или брзо се свртува ?
Не го ставив овој кракот што ми го кажаа и после нормално си тераше игратаEпа сега слушна.
Ги упдејтира драјверите за графичката и сега се си е ок ,така?
Иначе јас да си прашам.
Кога ја инсталирав ова гта најновава и ми даваше 25-30 фрема,ја имав наместено на low-medium,од кога сменав рам трансенд ддр2 800 а имав кингстон ддр2 667 ми ги намале фрејмовиве.Дали е до рамот.?
Луге ако има некој нека ми постира шифри за san andreas GTA оние шо се оружје и сл иначе и ако има некој за да ми отвори се оти ја имам превртено али ме мрзи па онака да си ја мавам хахахапозз