GTA IV

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Ајде некој помош играм едно 5 минути и после сама ми тргнува колата и ми чади моторот и сликата се тресе :zid::zid:
Лош крак. Најди асален некој.

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Абе не бидете глупи со кракови триста глупости,спуптете ги најновите драјвери за вашата графичка и готово.Порано и мене ми правеше и спуштив само нови драјвери за графичка и се бепе ок,а и кај неколку другарчина го имам решено овај проблем со упдејт на графичката.

KESKOO

Форум зависник
Член од
13 март 2010
Мислења
178
Поени од реакции
3
Ок е сега играта фала на помошта :smir:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Следен што ќе даде линк од торент - бан од тема.
Ги знаете правилата.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Абе не бидете глупи со кракови триста глупости,спуптете ги најновите драјвери за вашата графичка и готово.Порано и мене ми правеше и спуштив само нови драјвери за графичка и се бепе ок,а и кај неколку другарчина го имам решено овај проблем со упдејт на графичката.
Првпат слушам дека причина за колите што возеле сами, моторот чадел и екранот се тресел, била графичка со неапдејтувани драјвери :facepalm:

KESKOO

Форум зависник
Член од
13 март 2010
Мислења
178
Поени од реакции
3
Ја има извртено некој играта

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Ја има извртено некој играта
Јас ја имам, имаш 2 краја, зависи од дејствијата што ќе ги правиш додека играш, таков крај ќе ти се падне.

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Првпат слушам дека причина за колите што возеле сами, моторот чадел и екранот се тресел, била графичка со неапдејтувани драјвери :facepalm:
Eпа сега слушна.

Ок е сега играта фала на помошта :smir:
Ги упдејтира драјверите за графичката и сега се си е ок ,така?

Иначе јас да си прашам.

Кога ја инсталирав ова гта најновава и ми даваше 25-30 фрема,ја имав наместено на low-medium,од кога сменав рам трансенд ддр2 800 а имав кингстон ддр2 667 ми ги намале фрејмовиве.Дали е до рамот.?

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Не е само до рамот, цел компјутер не ти е стабилен, прави грешки, дупли пресметки и слично, па затоа ти иде поспоро играта.

KESKOO

Форум зависник
Член од
13 март 2010
Мислења
178
Поени од реакции
3
Јас ја имам, имаш 2 краја, зависи од дејствијата што ќе ги правиш додека играш, таков крај ќе ти се падне.
А голема е играта или брзо се свртува ?

KESKOO

Форум зависник
Член од
13 март 2010
Мислења
178
Поени од реакции
3
Eпа сега слушна.

Ги упдејтира драјверите за графичката и сега се си е ок ,така?

Иначе јас да си прашам.

Кога ја инсталирав ова гта најновава и ми даваше 25-30 фрема,ја имав наместено на low-medium,од кога сменав рам трансенд ддр2 800 а имав кингстон ддр2 667 ми ги намале фрејмовиве.Дали е до рамот.?
Не го ставив овој кракот што ми го кажаа и после нормално си тераше играта

JURAGAANTE

Professional !!!
Член од
4 април 2009
Мислења
411
Поени од реакции
31
Луге ако има некој нека ми постира шифри за san andreas GTA оние шо се оружје и сл иначе и ако има некој за да ми отвори се оти ја имам превртено али ме мрзи па онака да си ја мавам хахахапозз

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Луге ако има некој нека ми постира шифри за san andreas GTA оние шо се оружје и сл иначе и ако има некој за да ми отвори се оти ја имам превртено али ме мрзи па онака да си ја мавам хахахапозз
HESOYAM - health, armor, 250000$
BUFFMEUP - maksimalni build up
KVGYZQK - mršavi C.J.
BTCDBCB - debeli C.J.
JUMPJET - mlažnjak Hydra
OHDUDE - hunter
YECGAA - jetpack
NATURALTALENT - max skill na vozilima
BAGUVIX - besmrtnost, smrt samo prilikom explozija i velikih padova
AEZAKMI - policija vas više nikad ne lovi
LXGIWYL - 1 red oružja
KJKSZPJ - 2 red oružja
UZUMYMW - 3 red oružja
ASNAEB - čisti wanted level
MONSTERMASH - monster truck

Za sejvot od igrava evoti tuka,a trebit da gi kopiras fajovite vo GTA San Andreas User Files(toa se naugat vo my dokument dokolku koristis xp).

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Како да сејфувам?
Дека не сака,дали треба нешто пач или?

Kajgana Shop

На врв Bottom