GTA IV

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Абе а некој знае ли како да се напрае GTA за Online ?? Дај кажујте ... глеам по некој форуми многу јако било тоа...:icon_bigg:icon_bigg

дали некои знае дали ова е до играта или нешто друго ( GTA 4 )

значи играм и по некои време кога се кацам во некоја кола почне да чире и да оде сама ? ? ?

дали некои знае дали ова е до играта или нешто друго ( GTA 4 )

значи играм и по некои време кога се кацам во некоја кола почне да чире и да оде сама ? ? ?

Стави друг крак, тоа е проблемот :)

Дечки ја инсталирав вчера играва и ми излегува нешто Rokstar Gaming Social Club нешто parental advisory... Дали има начин да не се игра преку тоа Rokstar Club :toe:?.. Врска немам што треба да направам:kesa:!

Морат преку Rockstar Social Club,клај слика ако можиш за да видиме што пишит.

летово дадов грдни 400 денари за оваа игра и уше незнам како да ја инстелирам:tapp:. ако некој може да помогне ќе му дадам репутација:helou:. Сеа у ТЦ бисер се шитка гта македонија, планирам да ја купам

Некој да не ја играше "Episodes from Liberty Sity" :)?

Некој да не ја играше "Episodes from Liberty Sity" :)?

Да јас, закон е, т.е. ништо ново само нови карактери, приказна. Впатем ја почнав со моторџиите, за другиот дел незнам :P

Има крак излезено за 1.0.6.0 печот?

Да јас, закон е, т.е. ништо ново само нови карактери, приказна. Впатем ја почнав со моторџиите, за другиот дел незнам :P
Со моторџиите не ми праи толку мерак, ме накурчи оној дебилот Billy па ја изгасив, The Ballad of Gay Tony е поинтересна
Мислам дека сеуште нема али многу луѓе се жалат од новиот пач сецка играта поради новите сенки...

Ја купи или ја симна од нет?. Неможам да најдам некој асален торент јас :toe:

Може со кракот од разор за 1,0,4,0 или 1,0,0,4 не знма точно кој.
Јас го снимив новиов а пред тоа имав еден од тие горе наведените пачови и играта си работи.

Ја купи или ја симна од нет?. Неможам да најдам некој асален торент јас :toe:

Имаше добри на замунда, ќе ти пратам по ПП само да најдам

Иначе ја ги минав и 2-те. Топ се. Боље е онаа со Геј Тони.
Поише возила, оружја и подобри мисии.

Лост е некако помрачна, ама и таа е добра.

Може со кракот од разор за 1,0,4,0 или 1,0,0,4 не знма точно кој.
Јас го снимив новиов а пред тоа имав еден од тие горе наведените пачови и играта си работи.

Имаше добри на замунда, ќе ти пратам по ПП само да најдам

Иначе ја ги минав и 2-те. Топ се. Боље е онаа со Геј Тони.
Поише возила, оружја и подобри мисии.

Лост е некако помрачна, ама и таа е добра.

Добро и јас ја симнав играва од RAZOR и одев по тоа што го имаат објаснето по readme фајлот... Играта се пушти само до тамо каде што се бира со кој јунак да се игра и кога ќе одбереш еден екранот се затемнува и ништо понатака... Помош...

Ја играм играта, баш е закон :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom