- Член од
- 13 декември 2009
- Мислења
- 1.307
- Поени од реакции
- 647
Ок, фала на одговорот, баш сакав да симнам непто додека плескам МЕ2Поправено е.
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Ок, фала на одговорот, баш сакав да симнам непто додека плескам МЕ2Поправено е.
Стави друг крак, тоа е проблемотдали некои знае дали ова е до играта или нешто друго ( GTA 4 )
значи играм и по некои време кога се кацам во некоја кола почне да чире и да оде сама ? ? ?
Да јас, закон е, т.е. ништо ново само нови карактери, приказна. Впатем ја почнав со моторџиите, за другиот дел незнамНекој да не ја играше "Episodes from Liberty Sity"?
Со моторџиите не ми праи толку мерак, ме накурчи оној дебилот Billy па ја изгасив, The Ballad of Gay Tony е поинтереснаДа јас, закон е, т.е. ништо ново само нови карактери, приказна. Впатем ја почнав со моторџиите, за другиот дел незнам![]()
Мислам дека сеуште нема али многу луѓе се жалат од новиот пач сецка играта поради новите сенки...Има крак излезено за 1.0.6.0 печот?
Ја купи или ја симна од нет?. Неможам да најдам некој асален торент јасДа јас, закон е, т.е. ништо ново само нови карактери, приказна. Впатем ја почнав со моторџиите, за другиот дел незнам![]()
Може со кракот од разор за 1,0,4,0 или 1,0,0,4 не знма точно кој.Има крак излезено за 1.0.6.0 печот?
Имаше добри на замунда, ќе ти пратам по ПП само да најдамЈа купи или ја симна од нет?. Неможам да најдам некој асален торент јас![]()
Добро и јас ја симнав играва од RAZOR и одев по тоа што го имаат објаснето по readme фајлот... Играта се пушти само до тамо каде што се бира со кој јунак да се игра и кога ќе одбереш еден екранот се затемнува и ништо понатака... Помош...Може со кракот од разор за 1,0,4,0 или 1,0,0,4 не знма точно кој.
Јас го снимив новиов а пред тоа имав еден од тие горе наведените пачови и играта си работи.
Имаше добри на замунда, ќе ти пратам по ПП само да најдам
Иначе ја ги минав и 2-те. Топ се. Боље е онаа со Геј Тони.
Поише возила, оружја и подобри мисии.
Лост е некако помрачна, ама и таа е добра.