GTA IV

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
сега ми даде GTA IV fatal error: xnetstartup failed
Ок, сега, инсталирај ги сите верзии на Microsoft .NET Frameworks, последна е 3.5. После, ти треба SP 3 ако си на XP, и SP2 ако си на Vista. Инсталирај, ако досега немаш. Потоа, инсталирај го сите пачови за играта, 5 се, мислам. Инсталирај го Rockstar Games Social Club, а ако го имаш, инсталирај го одпоново одкоа ке завршиш со горенаведените инсталации.

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Абе никој појке не ја играт оваа убава игра?

Член од
13 октомври 2009
Мислења
569
Поени од реакции
233
Ок, сега, инсталирај ги сите верзии на Microsoft .NET Frameworks, последна е 3.5. После, ти треба SP 3 ако си на XP, и SP2 ако си на Vista. Инсталирај, ако досега немаш. Потоа, инсталирај го сите пачови за играта, 5 се, мислам. Инсталирај го Rockstar Games Social Club, а ако го имаш, инсталирај го одпоново одкоа ке завршиш со горенаведените инсталации.
Mozhesh li da mi dadesh linkovi od pachevite?

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
И на ВИкипедија пишува дека ќе излезат на 30 март, односно следново:
Release date(s)
Microsoft Windows, PlayStation 3
30 March 2010

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
И на ВИкипедија пишува дека ќе излезат на 30 март, односно следново:
Release date(s)
Microsoft Windows, PlayStation 3
30 March 2010
Баш сега видов и на GameSpot пишува дека на 30 Март 2010 искача, останува уште да почекаме :):)

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
И на Официјалната страна имаше тогаш дека излага.
Иначе ми треба мала помош околу играва. Ставив неколку модови за одредени коли. Но дел од нив коа вртам ми се превртуваат. Знам дека треба нешто во Handling.dat да се смени. Како коа ќе сменам нешто и кога ќе направам Save да си направи Ovewrite самиот фајл, а не да ми бара нешто демек грешно сум го напишал или слично?

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
И на Официјалната страна имаше тогаш дека излага.
Иначе ми треба мала помош околу играва. Ставив неколку модови за одредени коли. Но дел од нив коа вртам ми се превртуваат. Знам дека треба нешто во Handling.dat да се смени. Како коа ќе сменам нешто и кога ќе направам Save да си направи Ovewrite самиот фајл, а не да ми бара нешто демек грешно сум го напишал или слично?
Не те сфаќам баш, тоа Dat фајлот го отвараш со Notepad и менуваш после, така?

И најверојатно кога зачувуваш, наместено ти е да биде зачувано како .txt фајл, наместо .dat :)
Значи ти смени што треба во него, и после иди save as и напиши handling.dat (целово ова, сосе точката и тоа после неа). Ќе ти рече дали сакаш overwrite, ти речи му "јесте да" и ќе биде средено.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
Не те сфаќам баш, тоа Dat фајлот го отвараш со Notepad и менуваш после, така?

И најверојатно кога зачувуваш, наместено ти е да биде зачувано како .txt фајл, наместо .dat :)
Значи ти смени што треба во него, и после иди save as и напиши handling.dat (целово ова, сосе точката и тоа после неа). Ќе ти рече дали сакаш overwrite, ти речи му "јесте да" и ќе биде средено.
Пробав вака, пак правеше проблем
па пробав со тоа што го отштиклирав read Only и сеа си направи overwrite.

Сепак Фала

Член од
13 декември 2009
Мислења
1.307
Поени од реакции
647
Ова сигурно е одговорено некаде поназад ама има 101 страница, а сакам да знам дали да ја симнувам или не - кога ја симнав првиот пат , тоест кога излезе, по извесно време почнуваше да ми се тресе камерата неконтролирано цело време. Велеа дека ова било некоја финта за да се спречи пиратерија. Го поправија ова или не?

Член од
29 јануари 2010
Мислења
245
Поени од реакции
12
Ова сигурно е одговорено некаде поназад ама има 101 страница, а сакам да знам дали да ја симнувам или не - кога ја симнав првиот пат , тоест кога излезе, по извесно време почнуваше да ми се тресе камерата неконтролирано цело време. Велеа дека ова било некоја финта за да се спречи пиратерија. Го поправија ова или не?
Поправено е.

Kajgana Shop

На врв Bottom