xlive.dll was not found. Re-installing application may fix the problem.
Штотуку ја инсталирав. И овој ерор ми го дава коа ке стиснам плеј.
Инсталирај Games For Windows Live одпоново, ваљда..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
xlive.dll was not found. Re-installing application may fix the problem.
Штотуку ја инсталирав. И овој ерор ми го дава коа ке стиснам плеј.
сега ми даде GTA IV fatal error: xnetstartup failed
Mozhesh li da mi dadesh linkovi od pachevite?Ок, сега, инсталирај ги сите верзии на Microsoft .NET Frameworks, последна е 3.5. После, ти треба SP 3 ако си на XP, и SP2 ако си на Vista. Инсталирај, ако досега немаш. Потоа, инсталирај го сите пачови за играта, 5 се, мислам. Инсталирај го Rockstar Games Social Club, а ако го имаш, инсталирај го одпоново одкоа ке завршиш со горенаведените инсталации.
Mozhesh li da mi dadesh linkovi od pachevite?
што се радувате толку многу, обично на 4 години прават по една така да уште 3 ипол веројатно нема да излезе нареднаЛуѓе, GTA Episodes from Liberty City ќе искача и за PC!
И на ВИкипедија пишува дека ќе излезат на 30 март, односно следново:
Release date(s)
Microsoft Windows, PlayStation 3
30 March 2010
И на Официјалната страна имаше тогаш дека излага.
Иначе ми треба мала помош околу играва. Ставив неколку модови за одредени коли. Но дел од нив коа вртам ми се превртуваат. Знам дека треба нешто во Handling.dat да се смени. Како коа ќе сменам нешто и кога ќе направам Save да си направи Ovewrite самиот фајл, а не да ми бара нешто демек грешно сум го напишал или слично?
Не те сфаќам баш, тоа Dat фајлот го отвараш со Notepad и менуваш после, така?
И најверојатно кога зачувуваш, наместено ти е да биде зачувано како .txt фајл, наместо .dat
Значи ти смени што треба во него, и после иди save as и напиши handling.dat (целово ова, сосе точката и тоа после неа). Ќе ти рече дали сакаш overwrite, ти речи му "јесте да" и ќе биде средено.
Ова сигурно е одговорено некаде поназад ама има 101 страница, а сакам да знам дали да ја симнувам или не - кога ја симнав првиот пат , тоест кога излезе, по извесно време почнуваше да ми се тресе камерата неконтролирано цело време. Велеа дека ова било некоја финта за да се спречи пиратерија. Го поправија ова или не?