GTA IV

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
За..?

vo hdd mi e instaliacijava za igrata,a da ja instaliram so cd ok kolku so znam bese a vaka ne sakat imat nekade nekolku meseci ke so me zaebavat vaka,virus nemat nissto takva rabota.CARE
Не чини спуштениот материјал. А исто така би можело и твојата конфигурација да не ги исполнува барањата на играта. Што конфигурација имаш ?

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
За..?

Не чини спуштениот материјал. А исто така би можело и твојата конфигурација да не ги исполнува барањата на играта. Што конфигурација имаш ?

OD mojot hard na eden drugar mu ja prerezav i se instalrat taka a od hdd da ja podignam ne sakat samo greskite izlegvat,ama ja instalirav so tie cdina i ok si e,inace konfiguracija imam:

Intel Dual Core 3ghz
2gb ram
320gb hdd
ati hd 3650 512 mb

JerryMK

Sexy Girls in your town for night
Член од
5 мај 2009
Мислења
259
Поени од реакции
12
ficiani aj ako moze najdi go od nekade probav od sekade site linkovi se na rapidshare i vika eror ili pa me ostava da cekam i ne dava download

JerryMK напиша:
ficiani aj ako moze najdi go od nekade probav od sekade site linkovi se na rapidshare i vika eror ili pa me ostava da cekam i ne dava download
ok ok opravija fala mn seea e ok uste destina koli da smenam i to e to fala mn

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
OD mojot hard na eden drugar mu ja prerezav i se instalrat taka a od hdd da ja podignam ne sakat samo greskite izlegvat,ama ja instalirav so tie cdina i ok si e,inace konfiguracija imam:

Intel Dual Core 3ghz
2gb ram
320gb hdd
ati hd 3650 512 mb

Процесорот да не ти е случајно Intel Pendium D 3.00Ghz P925?
Ја имав ваков ист на Foxconn 45cm и праеше проблем.
Ако ти е овој и мене ми праеше проблем па ми го сменија гаранции ова она, и сеa сe си е ОК.

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Процесорот да не ти е случајно Intel Pendium D 3.00Ghz?
Ако ти е овој и мене ми праеше проблем па ми го сменија гаранции ова она, и сеa сe си е ОК.
E da Pentium D na greska dual core ama ne prajt greski se si e ok,evo si smenav i graficka i ja igram na najako.:vozbud:

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
E da Pentium D na greska dual core ama ne prajt greski se si e ok,evo si smenav i graficka i ja igram na najako.:vozbud:
Ондак уживај, неам друго шо да ти кажам. Мене ми праеше грешки на секоја Екстракција на Винрар, и на секоја 2-3 инсталација.

Janev

2.856
Поени од реакции
58
имам проблеми со гта кога ја оклучувам играта, ми покажува GTA no longer works..и се гаси играта..имам виста 64бит

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Процесорот да не ти е случајно Intel Pendium D 3.00Ghz P925?
A нели беше исто Пентиум Д и Дуал кор (не кор 2 дуо).Дуал кор се 2 пентиум 4 процесори една врз друга а кор 2 дуо една плочка (процесор) со 2 јадра внатре?

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Jа пробав играва.И немам зборови.ТОТАЛНО НЕБАЛАНСИРАНА ИГРА.Ја играв на low ама сепак колку многу бара.Kога ја играв ме потсеќаше на мод за СА.Точно дека играв на low но сепак и на low би требало да има добра графика зошто бара екстремни минимални перформанси.Гејмплејот е доста добар но се разликува од претходните ГТА.Но сепак солиден е.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Абе се спрема ново продолжение од играва а?

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
За ПЦ НЕ, можеби ама зад затворени врати.
А за ХВох360 има една ама не знам дали е излезена, The Ballads of Gay Tony

Еве ја најновата шо е за ХВох360 и поише ствари има него ли ГТА 4

Траилер

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.235
Поени од реакции
30.469
ај ако може некој да ми прати Save Game некаде кај претпоследната мисија оти го форматирав компјутерот
ако може и 100% Save Game

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Teшко е да се објаснит ,имат мн работа требит едни фајлој да се префрлаат во играта едни во документи за гта 4 и др.АКО можите дајте мсн преку ремот ке ви го наместам сејвот за гта 4.САМО АКО ИМАТЕ WIN XP,за другите виндовси тешко.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
569
Поени од реакции
233
xlive.dll was not found. Re-installing application may fix the problem.
Штотуку ја инсталирав. И овој ерор ми го дава коа ке стиснам плеј.

Kajgana Shop

На врв Bottom