Grand Theft Auto V

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Само не ми е јасно тоа со 3-те протагонисти како ќе функционира...... На сите мисии ќе се игра со 3-та?. И мапата ќе биде смешно голема.

Само не ми е јасно тоа со 3-те протагонисти како ќе функционира...... На сите мисии ќе се игра со 3-та?. И мапата ќе биде смешно голема.

Ја како што разбрав, само на некои мисии (bank heists и сл.) ќе биде со сите тројца, и ќе може ако сакаш да мењаш од било чива перспектива во текот на мисијата, а во free roam у било кој момент ќе можеш да се пребациш од еден лик на друг.

До сеа ја неам замерки за играва, oсвен тоа што не не најавена за ПиСи :)

Абе, јас како шо разбрав, често ќе ги менуваш протагонистите. Сега, не кажаа од R* дали тоа ќе биди на една или на две или на десет мисии.

А, инаку, да беше некоја друга игра со толкава мапа, пола ќе беше пустелија ( I'm looking at you Far Cry 2 ), ама R* can get shit done.

Никогаш не с ум бил толку возбуден за игра, едвај чекам да го пуштат вториот трејлер. :vozbud:

До сеа ја неам замерки за играва, oсвен тоа што не не најавена за ПиСи :)

Штом не ја демантираа РС верзијата, кога-тогаш и таа сигурно ќе излези.
За RDR, уште кога ја нјавија за конзоли рекоа дека нема да има РС верзија и еве...не не пуштија да јаваме коњи и да тепаме мечки.

Сеа ги гледам скриновите, и нема некоја значајна разлика во поглед на графиката од ГТА 4, така да тоа не би требало да биде проблем.

Сеа ги гледам скриновите, и нема некоја значајна разлика во поглед на графиката од ГТА 4, така да тоа не би требало да биде проблем.

Енџинот е ист, има мали подобрувања. препишав баш на претходната страна што е подобрено околу енџинот, зирни ако не си го прочитал.:)

Енџинот е ист, има мали подобрувања. препишав баш на претходната страна што е подобрено околу енџинот, зирни ако не си го прочитал.:)

Дап, тоа е тоа :)

Гумава на колата напред :)

gta-v-novaslika-7.jpg

Кој сака да му биде појасно што се ќе има:
http://www.hcl.hr/vijesti-hrpa-novih-gta-5-detalja-7498-27.html
да не се мачи со англискиот.:D
Svaki lik ima svoje posebne sposobnosti i zasebnu priču, ali sve tri priče će se međusobno ispreplitati. Kada želite promijeniti fokus s jednog lika na drugoga kamera se digne prema nebu dajući lagani uvid prema cijelom gradu i zatim spusti na željenog lika.
-Нешто како Driver:San Francisco ке бидне(кој ја играл знае за што зборувам)

Играва ќе биде најѕверска, најјака и све нај :vozbud: Мора да купам нова графичка:icon_mrgr:

Играва ќе биде најѕверска, најјака и све нај :vozbud: Мора да купам нова графичка:icon_mrgr:
Ако се купуваат делови на секоја нова ГТА или било која, каде би бил крајот, зарем сте до толку за деталите. Од 2007 сум сменил само плоча и напајање. Друго ништо и немам намера се додека ги врти на минимум без да сецка, битна ми е приказната, да е што подолга кампањата која ја играм, не ми се битни детали воопшто.
Имам и пс3 со 3.55 софтвер на кој ги играв оние кои не можев на компјутер(LA Noire, Battlefield1, Uncharted 1,2,3, Heavy Rain, Batman Arkham City итн.). За играње на најнови пуцачки игри пред се би земал
адаптер со кој можеш да играш игри на пс3 со маус и тастатура и да уживаш во фул детали, отколку да фрлам по стотици евра за нови графички, процесори, рамови и сл.

Ако се купуваат делови на секоја нова ГТА или било која, каде би бил крајот, зарем сте до толку за деталите. Од 2007 сум сменил само плоча и напајање. Друго ништо и немам намера се додека ги врти на минимум без да сецка, битна ми е приказната, да е што подолга кампањата која ја играм, не ми се битни детали воопшто.
Имам и пс3 со 3.55 софтвер на кој ги играв оние кои не можев на компјутер(LA Noire, Battlefield1, Uncharted 1,2,3, Heavy Rain, Batman Arkham City итн.). За играње на најнови пуцачки игри пред се би земал
адаптер со кој можеш да играш игри на пс3 со маус и тастатура и да уживаш во фул детали, отколку да фрлам по стотици евра за нови графички, процесори, рамови и сл.

Па тоа си е работа на вкус, мене на пример ми се ептен битни деталите и секоја игра што ја играм гледам да биде на ултра графика подесена за да уживам комплетно во се' што играта има да понуди.
Да не влагаме во темата PC vs. console гејминг зашто ептен оф топик ќе отидеме. Битна работа е дека ако ви ја фаќа четворката ќе ви ја фаќа и петката зашто нема да има драстични измени во графиката.

Па тоа си е работа на вкус, мене на пример ми се ептен битни деталите и секоја игра што ја играм гледам да биде на ултра графика подесена за да уживам комплетно во се' што играта има да понуди.
Да не влагаме во темата PC vs. console гејминг зашто ептен оф топик ќе отидеме. Битна работа е дека ако ви ја фаќа четворката ќе ви ја фаќа и петката зашто нема да има драстични измени во графиката.

Незнам колку го свати дечкото едниствено што сакаше да каже е дека ГТА серијалите се ПРЕЛОШО оптимизирани за ПЦ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom