Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само не ми е јасно тоа со 3-те протагонисти како ќе функционира...... На сите мисии ќе се игра со 3-та?. И мапата ќе биде смешно голема.
До сеа ја неам замерки за играва, oсвен тоа што не не најавена за ПиСи![]()
Сеа ги гледам скриновите, и нема некоја значајна разлика во поглед на графиката од ГТА 4, така да тоа не би требало да биде проблем.
Енџинот е ист, има мали подобрувања. препишав баш на претходната страна што е подобрено околу енџинот, зирни ако не си го прочитал.![]()
Svaki lik ima svoje posebne sposobnosti i zasebnu priču, ali sve tri priče će se međusobno ispreplitati. Kada želite promijeniti fokus s jednog lika na drugoga kamera se digne prema nebu dajući lagani uvid prema cijelom gradu i zatim spusti na željenog lika.Кој сака да му биде појасно што се ќе има:
http://www.hcl.hr/vijesti-hrpa-novih-gta-5-detalja-7498-27.html
да не се мачи со англискиот.![]()
Ако се купуваат делови на секоја нова ГТА или било која, каде би бил крајот, зарем сте до толку за деталите. Од 2007 сум сменил само плоча и напајање. Друго ништо и немам намера се додека ги врти на минимум без да сецка, битна ми е приказната, да е што подолга кампањата која ја играм, не ми се битни детали воопшто.Играва ќе биде најѕверска, најјака и све најМора да купам нова графичка
![]()
Ако се купуваат делови на секоја нова ГТА или било која, каде би бил крајот, зарем сте до толку за деталите. Од 2007 сум сменил само плоча и напајање. Друго ништо и немам намера се додека ги врти на минимум без да сецка, битна ми е приказната, да е што подолга кампањата која ја играм, не ми се битни детали воопшто.
Имам и пс3 со 3.55 софтвер на кој ги играв оние кои не можев на компјутер(LA Noire, Battlefield1, Uncharted 1,2,3, Heavy Rain, Batman Arkham City итн.). За играње на најнови пуцачки игри пред се би земал
адаптер со кој можеш да играш игри на пс3 со маус и тастатура и да уживаш во фул детали, отколку да фрлам по стотици евра за нови графички, процесори, рамови и сл.
Па тоа си е работа на вкус, мене на пример ми се ептен битни деталите и секоја игра што ја играм гледам да биде на ултра графика подесена за да уживам комплетно во се' што играта има да понуди.
Да не влагаме во темата PC vs. console гејминг зашто ептен оф топик ќе отидеме. Битна работа е дека ако ви ја фаќа четворката ќе ви ја фаќа и петката зашто нема да има драстични измени во графиката.