Grand Theft Auto V

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
"When you include interior and exterior spaces together, Los Santos is bigger than the worlds of Red Dead Redemption, San Andreas, and Grand Theft Auto IV combined, with room to spare."

shocked-spit-out-drink-o.gif

Има повеќе од 18 страни. На една шпанска страна има 29 слики моментално.
На линкот од МЕЗНАЕШ се прави апдејт. Прееска беа 23, сеа се 25.

Пошо ме мрзи да ја читам цела сторија, има ли негде спомнато на кој енџин ќе биде играва?

Пошо ме мрзи да ја читам цела сторија, има ли негде спомнато на кој енџин ќе биде играва?

Rage, пред околу месец дена е потврдено. Евентуална верзија за ПЦ, не би барала премногу различен хардверски моќен ПЦ.

What are the new techinal tols provided by the RAGE engine that the art team was most excited to exploit for GTA V?

There have been some very advances in the lighting and shader model that gives us much more control and subtlety. The ramp up in scale has been exciting, new features that have meant essentially we draw everything into the distance. We used to "only" render 1.5km at most in IV, now we render the most distant mountains at the other end of the world many, many miles away. You can even see the little lights on the street or on the buildings draw right into the distance. it all gives the world a lot more solidity. Really though, on a project this size there's a million things, small and big, that have given us the ability to push the experience.

Оууууу што е ова :vozbud:Најбоље игра до сеа.Игра на годината сигурно!!!Толку...

Хах абе Тревор е како измислен лик за она што сите највеќе го праат во ГТА игрите - манијачко дивеење и праење покољ низ градот :D

На заливот го имате ГТА делот од ГИ. Има + слики и изгледа страшно:vozbud:

Uste 20% pojaka masina na koja se vozi Max Payne 3 na high, poso neli open world. :D
Ako e isto optimizirana, pod pretpostavka. :D
Дечко компјутеров ми е чудовиштето на франкештајн.
Иам четиријадрен процесор со 3ипол гига (сингл ченл пошо сум сакат) ддр2 рам и сега мизерна 9500гт графичка.
Се осеќам ко да е 2006та пак. Барам игри 4-5 години постари пошо компјутерот не ми ги фаќа најновите.

Дечко компјутеров ми е чудовиштето на франкештајн.
Иам четиријадрен процесор со 3ипол гига (сингл ченл пошо сум сакат) ддр2 рам и сега мизерна 9500гт графичка.
Се осеќам ко да е 2006та пак. Барам игри 4-5 години постари пошо компјутерот не ми ги фаќа најновите.

Мислев пиша дека општо нема да им ај фаќа на луѓево. :) Пошо Макс Пејн беше фантастично оптимизирана.

Не дека ми мења, 5кава секако и кај мене нема да бива ама во план сум графичка ионака во новава година, или евентуално конзола.

Заебете дали и на колку ќе им ја фати, нека ја најават прво:(

Да си земеме I7 и Nvidia и ќе фаќа. :D

Јас со мојава Mobile Intel Family Chipset сигурно ќе ја играм. :rolleyes:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom