Grand Theft Auto V

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Исти слики,сликани од други агли :)Ајде нека искача веке треилерот :mad:

Играње со сељак,нигер и богаташ...добра комбинација се овие тројца xD

За ова треба графичка и процесор бомба. :D
Иначе трејлерот е супер, доста наликува на Сан Андреас(тоа шините, возовите, мостовите, тие колибите што беа во El Castillo del diablo, Bone County, Las Brujas, Los Santos... :)

Очигледно е дека снимкиве се од X360 затоа што графиката е слаба за РС стандардот. Али енџинот ми изгледа солиден и се надевам дека кога ќе ја вадат за РС ќе ја направат графиката ко на Max Payne 3 и ние РС гејмерите би биле задоволни.

Знае некој што компутер ќе бара играва?

Моментално никаков, а би требало нешто појак од ГТА 4, зависно од оптимизацијата.
Макс Пејн 3 бара многу појак(recomended) ПЦ од ГТА 4, но дава многу подобри перформанси од ГТА 4.

Аууууууууууу филм еј филм,колку добро се прикажани акциите,страшно,немам зборови :)

Топ е трејлерот... ке биде играва бомба. Најочекувана игра ми е последниве години...за 4ката немав некоја конфигурација па не ја осетив добро ама ова ке биде мераклиско играње.

Само една замерка, ако на клипот во 47секунда, колата е реплика на Ферари 458 италија... тогаш ке бидам видно разочаран. Останува да видиме :)

ПМС: Мора да го средат она со колите, таман ке најдеш ретка кола... после цел град ја вози :pos:

ПМС: Мора да го средат она со колите, таман ке најдеш ретка кола... после цел град ја вози :pos:

Или па, ти текнало Крос мотор(пример) да возиш и нигде го нема:tapp:

gtavscreenshot065_24003.jpg
RSG_GTAV_Screenshot_067.jpg
RSG_GTAV_Screenshot_063.jpg

rsggtavscreenshot060-tifjpg-19d224.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom