POS-51
Infinity Driver
Има некои првични информации што ќе бара играва ? Сигурно нема да биде GTX 690 Sli или може да се очекува ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има некои првични информации што ќе бара играва ? Сигурно нема да биде GTX 690 Sli или може да се очекува ?
mattbertz
@mattbertz
Meet the three new protagonists for Grand Theft Auto V! http://bit.ly/TNCvYD That's right, I said three.
Daymn, значи приказната ќе биде огромна. Или па ќе се игра наизменично на некоја мисија со еден, на некоја со друг лик..
Па не мора да значи дека 3 каратери ќе бидат различни "игри". Највероватно ќе биде малце со овој малце со оној, а една приказнаПа искрено, кога ќе излезе за пц(не е демантирана), испод 30гб не би била. 3 карактери ме тераат на такво мислење, + ГТА 4 беше 15 гб со еден, не па ова, каде што мапата би била сигурно 2х од ГТА 4.
Па не мора да значи дека 3 каратери ќе бидат различни "игри". Највероватно ќе биде малце со овој малце со оној, а една приказна
And you know what happens if you are hyped for a game.Pogolem hype za igra nemalo..
igrajte u meguvreme Sleeping Dogs.
Најлогично би било(бар мене) секој да си биде вметнат во различна приказна, но да се спајаат на некои мисии. GTA 4 и EFLC се на овој систем праени, секој своја приказна, но се споија на 2-3 мисии. Плус ако ги споиш, ќе добиеш 30гб+-. За саат ипол ќе дознаеме околу ова прашање, кога се работи околу играњето со ликовите, и каква е приказната. Околу излегување за ПЦ и големината за истото, кога ќе излезе за конзоли, ако пуштат инфо R*, здравје
Иначе играва се „роди“ на и за ПЦ, не знам зошто не удрат фокус за ПЦ, па после да ја праат за конзоли. На крај краева на компјутер ја праат, што би било полесно одма да се направи и за ПЦ. Ама, кој ги е*е компјутерџииве, за нив на крај.
Еве ги сите 18 страни од гејм информер за сите што сакате
http://fast1195.imgur.com/grand_theft_auto_5_gi_reveal
![]()