Grand Theft Auto V

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
mattbertz@mattbertz

Meet the three new protagonists for Grand Theft Auto V! http://bit.ly/TNCvYD That's right, I said three.
--- надополнето: 8 ноември 2012 во 18:57 ---
Има некои првични информации што ќе бара играва ? Сигурно нема да биде GTX 690 Sli или може да се очекува ?

За црнците, овај за ПЦ нема уште никакви информации. За играта ниту е потврдено, ниту демантирано дека ќе(нема да) излезе.

Daymn, значи приказната ќе биде огромна. Или па ќе се игра наизменично на некоја мисија со еден, на некоја со друг лик..

Па искрено, кога ќе излезе за пц(не е демантирана), испод 30гб не би била. 3 карактери ме тераат на такво мислење, + ГТА 4 беше 15 гб со еден, не па ова, каде што мапата би била сигурно 2х од ГТА 4.

Па искрено, кога ќе излезе за пц(не е демантирана), испод 30гб не би била. 3 карактери ме тераат на такво мислење, + ГТА 4 беше 15 гб со еден, не па ова, каде што мапата би била сигурно 2х од ГТА 4.
Па не мора да значи дека 3 каратери ќе бидат различни "игри". Највероватно ќе биде малце со овој малце со оној, а една приказна

Најлогично би било(бар мене) секој да си биде вметнат во различна приказна, но да се спајаат на некои мисии. GTA 4 и EFLC се на овој систем праени, секој своја приказна, но се споија на 2-3 мисии. Плус ако ги споиш, ќе добиеш 30гб+-. За саат ипол ќе дознаеме околу ова прашање, кога се работи околу играњето со ликовите, и каква е приказната. Околу излегување за ПЦ и големината за истото, кога ќе излезе за конзоли, ако пуштат инфо R*, здравје:)

Иначе играва се „роди“ на и за ПЦ, не знам зошто не удрат фокус за ПЦ, па после да ја праат за конзоли. На крај краева на компјутер ја праат, што би било полесно одма да се направи и за ПЦ. Ама, кој ги е*е компјутерџииве, за нив на крај.

Па не мора да значи дека 3 каратери ќе бидат различни "игри". Највероватно ќе биде малце со овој малце со оној, а една приказна

Мислам дека ќе биде слична како епизодите од 4-та, најверојатно ќе можеме да бираме со кој да играме, и во текот на приказната протагонистите ќе се сретнат едно со други ( како Нико и Џони\Луис.)

Pogolem hype za igra nemalo..

igrajte u meguvreme Sleeping Dogs.

Најлогично би било(бар мене) секој да си биде вметнат во различна приказна, но да се спајаат на некои мисии. GTA 4 и EFLC се на овој систем праени, секој своја приказна, но се споија на 2-3 мисии. Плус ако ги споиш, ќе добиеш 30гб+-. За саат ипол ќе дознаеме околу ова прашање, кога се работи околу играњето со ликовите, и каква е приказната. Околу излегување за ПЦ и големината за истото, кога ќе излезе за конзоли, ако пуштат инфо R*, здравје:)

Иначе играва се „роди“ на и за ПЦ, не знам зошто не удрат фокус за ПЦ, па после да ја праат за конзоли. На крај краева на компјутер ја праат, што би било полесно одма да се направи и за ПЦ. Ама, кој ги е*е компјутерџииве, за нив на крај.

Ја сум појше за да биде на принцип наизменично мењање на ликовите во мисиите, коа више праат со повеќе игриви ликови. Пошто ако има различна приказна секој лик, некако ми е расфрлано, не можеш да се поврзеш со ниеден.

А тоа за ПЦ, мислам дека ради пиратерија не им е баш омилена платформа.

Гта 5 ќе ја изеде Слепинг догс за доручек,ручек,вечера и ужинка!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom