Grand Theft Auto V

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Море јас конфигурацијата ја немам сменето од 2008ма (тогаш излезе GTA IV, така?), купив Q6600 и тоа беше тоа. Океј, само рам додавам, али тоа е мање-више.

Откако купив Xbox360 за 130 евра, не планирам да фрлам пари по графички и процесори, кога истите игри со СКОРО ИСТА (освен AA и AF нели) графика ги има на оваа машина која е 6 години стара. Еве, ME3 ја играв на Ultra и резолуција од 1680, за GTA V не се замарам зашто ќе си ја играм на кутијава...

Јебига, ја коа зборев по темите вие не слушавте, епа КУПУЈТЕ графички сеа! :D

Незнам за тебе, ама јас на конзола неможам да уживам да играм игра како што е GTA, или било која друга игра.
Само во Assassin's Creed и PES може да уживам на конзола. :)
Инаку за економичност и заштеда на пари, конзола е Real Deal.

Незнам за тебе, ама јас на конзола неможам да уживам да играм игра како што е GTA, или било која друга игра.
Само во Assassin's Creed и PES може да уживам на конзола. :)
Инаку за економичност и заштеда на пари, конзола е Real Deal.

А за Red Dead Redemtion, што е PC? :)

А за Red Dead Redemtion, што е PC? :)

Тоа е више друга прича. :D
Во секој случај, поисплатливо е да имаш конзола во денешно време доколку си гејмер.
Ипак, се е до навика. :)

Он-топик....
Очекувам многу од GTA V.

Тоа е више друга прича. :D
Во секој случај, поисплатливо е да имаш конзола во денешно време доколку си гејмер.
Ипак, се е до навика. :)

Он-топик....
Очекувам многу од GTA V.
Поскапо е, со цени од 60 долари по наслов. Конзолата е само полесно пристапна, ставаш цд и играш... освен ако е плејстејш 3 :D. Таму ставаш цд, чекаш 3-4 апдејти и дури после играш.

Поскапо е, со цени од 60 долари по наслов. Конзолата е само полесно пристапна, ставаш цд и играш... освен ако е плејстејш 3 :D. Таму ставаш цд, чекаш 3-4 апдејти и дури после играш.
Можеш да ги рипнеш апдејтите :)

Тешко ГТА годинава да излезе изгледа...... Има шпекулации дека на Рокстар им треба уште 7 месеци да ја завршат комплетно, па послем во фаза на тестрирање да биде, ова она... Пред 2013 не ја играме ( и прашање е кога во 2013 ќе излезе).

Тешко ГТА годинава да излезе изгледа...... Има шпекулации дека на Рокстар им треба уште 7 месеци да ја завршат комплетно, па послем во фаза на тестрирање да биде, ова она... Пред 2013 не ја играме ( и прашање е кога во 2013 ќе излезе).
Како ке ја играш во 2013 кога при крај на 2012 е крај на светот :D

Може да биде (срање) како што беше со 4ката, да ја извадат оваа година, да сецка да корне да убива... и после полека да си вадат пачови со кои ќе ја донесат во нормала играта.
Така ем порано ќе ја извадат, ем ќе имаат време да ја средат.

Може да биде (срање) како што беше со 4ката, да ја извадат оваа година, да сецка да корне да убива... и после полека да си вадат пачови со кои ќе ја донесат во нормала играта.
Така ем порано ќе ја извадат, ем ќе имаат време да ја средат.
Подобро да се молиме на Бога така да не направат затоа што кој ке се замара повторно со пачови секоја недела -.- ... ке чекам ама кога ке ја извадат сакам да играм игра која ке се игра перфектно а не да ми сецка на секој потег ...

Бла бла бла
Уште некои „leaked“ информации ваљда за играва.
На линков имате се, да не копирам тука пошо ќе се изнаскролате.

Бла бла бла
Уште некои „leaked“ информации ваљда за играва.
На линков имате се, да не копирам тука пошо ќе се изнаскролате.
ова дека "играта е 87 % готова", се усогласува со ова
http://www.joystiq.com/2012/04/08/rockstar-north-employee-cv-gives-grand-theft-auto-v-an-october-l/
дека ГТА 5 ќе искочи у октомври, според CV-то на некој тип што работел на неа (и на други игри пред тоа).

И да излезе и сега ако треба, ја дури ќе ја играм во 2020, пошто со слабиов интернет нема да можам ни да ја симнам. Сеа уште ја играм Сан Андреас, односно при крај сум, а уште ја немам ни симнато ГТА4, а кога ќе ја симнам ни самиот не знам. Така да, јас ќе се изначекам за ГТА5. Кога ќе ја играм ГТА5, ќе излезе ГТА10. А и плус ако фаќа многу меморија, ќе треба и нова конфигурација да купам. :D :D:pos::pos:

И да излезе и сега ако треба, ја дури ќе ја играм во 2020, пошто со слабиов интернет нема да можам ни да ја симнам. Сеа уште ја играм Сан Андреас, односно при крај сум, а уште ја немам ни симнато ГТА4, а кога ќе ја симнам ни самиот не знам. Така да, јас ќе се изначекам за ГТА5. Кога ќе ја играм ГТА5, ќе излезе ГТА10. :D :D:pos::pos:

Па шо има да ја симнуваш, ќе идеш на пазарче и ќе си ја купиш на це-де :)

Па шо има да ја симнуваш, ќе идеш на пазарче и ќе си ја купиш на це-де :)
Е сега ќе давам пари и за цедиња при интернет. Ваљда ќе си стаам на Близу интернет за една година или помалце и после ќе симнувам игри и торенти со супер брзина. :)

Е сега ќе давам пари и за цедиња при интернет. Ваљда ќе си стаам на Близу интернет за една година или помалце и после ќе симнувам игри и торенти со супер брзина. :)
да ти се плукнам во брзиот нет, на секои 2 минути паѓа нет

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom