Grand Theft Auto V

H

-HRO

Гостин
Море јас конфигурацијата ја немам сменето од 2008ма (тогаш излезе GTA IV, така?), купив Q6600 и тоа беше тоа. Океј, само рам додавам, али тоа е мање-више.

Откако купив Xbox360 за 130 евра, не планирам да фрлам пари по графички и процесори, кога истите игри со СКОРО ИСТА (освен AA и AF нели) графика ги има на оваа машина која е 6 години стара. Еве, ME3 ја играв на Ultra и резолуција од 1680, за GTA V не се замарам зашто ќе си ја играм на кутијава...

Јебига, ја коа зборев по темите вие не слушавте, епа КУПУЈТЕ графички сеа! :D
Незнам за тебе, ама јас на конзола неможам да уживам да играм игра како што е GTA, или било која друга игра.
Само во Assassin's Creed и PES може да уживам на конзола. :)
Инаку за економичност и заштеда на пари, конзола е Real Deal.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Незнам за тебе, ама јас на конзола неможам да уживам да играм игра како што е GTA, или било која друга игра.
Само во Assassin's Creed и PES може да уживам на конзола. :)
Инаку за економичност и заштеда на пари, конзола е Real Deal.
А за Red Dead Redemtion, што е PC? :)

H

-HRO

Гостин
А за Red Dead Redemtion, што е PC? :)
Тоа е више друга прича. :D
Во секој случај, поисплатливо е да имаш конзола во денешно време доколку си гејмер.
Ипак, се е до навика. :)

Он-топик....
Очекувам многу од GTA V.

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Тоа е више друга прича. :D
Во секој случај, поисплатливо е да имаш конзола во денешно време доколку си гејмер.
Ипак, се е до навика. :)

Он-топик....
Очекувам многу од GTA V.
Поскапо е, со цени од 60 долари по наслов. Конзолата е само полесно пристапна, ставаш цд и играш... освен ако е плејстејш 3 :D. Таму ставаш цд, чекаш 3-4 апдејти и дури после играш.

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Поскапо е, со цени од 60 долари по наслов. Конзолата е само полесно пристапна, ставаш цд и играш... освен ако е плејстејш 3 :D. Таму ставаш цд, чекаш 3-4 апдејти и дури после играш.
Можеш да ги рипнеш апдејтите :)

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.024
Поени од реакции
645
Тешко ГТА годинава да излезе изгледа...... Има шпекулации дека на Рокстар им треба уште 7 месеци да ја завршат комплетно, па послем во фаза на тестрирање да биде, ова она... Пред 2013 не ја играме ( и прашање е кога во 2013 ќе излезе).

Член од
23 јануари 2012
Мислења
885
Поени од реакции
912
Тешко ГТА годинава да излезе изгледа...... Има шпекулации дека на Рокстар им треба уште 7 месеци да ја завршат комплетно, па послем во фаза на тестрирање да биде, ова она... Пред 2013 не ја играме ( и прашање е кога во 2013 ќе излезе).
Како ке ја играш во 2013 кога при крај на 2012 е крај на светот :D

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Може да биде (срање) како што беше со 4ката, да ја извадат оваа година, да сецка да корне да убива... и после полека да си вадат пачови со кои ќе ја донесат во нормала играта.
Така ем порано ќе ја извадат, ем ќе имаат време да ја средат.

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.369
Поени од реакции
5.761
Може да биде (срање) како што беше со 4ката, да ја извадат оваа година, да сецка да корне да убива... и после полека да си вадат пачови со кои ќе ја донесат во нормала играта.
Така ем порано ќе ја извадат, ем ќе имаат време да ја средат.
Подобро да се молиме на Бога така да не направат затоа што кој ке се замара повторно со пачови секоја недела -.- ... ке чекам ама кога ке ја извадат сакам да играм игра која ке се игра перфектно а не да ми сецка на секој потег ...

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Бла бла бла
Уште некои „leaked“ информации ваљда за играва.
На линков имате се, да не копирам тука пошо ќе се изнаскролате.

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.561
Поени од реакции
2.524
Бла бла бла
Уште некои „leaked“ информации ваљда за играва.
На линков имате се, да не копирам тука пошо ќе се изнаскролате.
ова дека "играта е 87 % готова", се усогласува со ова
http://www.joystiq.com/2012/04/08/rockstar-north-employee-cv-gives-grand-theft-auto-v-an-october-l/
дека ГТА 5 ќе искочи у октомври, според CV-то на некој тип што работел на неа (и на други игри пред тоа).

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
И да излезе и сега ако треба, ја дури ќе ја играм во 2020, пошто со слабиов интернет нема да можам ни да ја симнам. Сеа уште ја играм Сан Андреас, односно при крај сум, а уште ја немам ни симнато ГТА4, а кога ќе ја симнам ни самиот не знам. Така да, јас ќе се изначекам за ГТА5. Кога ќе ја играм ГТА5, ќе излезе ГТА10. А и плус ако фаќа многу меморија, ќе треба и нова конфигурација да купам. :D :D:pos::pos:

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.485
Поени од реакции
3.299
И да излезе и сега ако треба, ја дури ќе ја играм во 2020, пошто со слабиов интернет нема да можам ни да ја симнам. Сеа уште ја играм Сан Андреас, односно при крај сум, а уште ја немам ни симнато ГТА4, а кога ќе ја симнам ни самиот не знам. Така да, јас ќе се изначекам за ГТА5. Кога ќе ја играм ГТА5, ќе излезе ГТА10. :D :D:pos::pos:
Па шо има да ја симнуваш, ќе идеш на пазарче и ќе си ја купиш на це-де :)

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Па шо има да ја симнуваш, ќе идеш на пазарче и ќе си ја купиш на це-де :)
Е сега ќе давам пари и за цедиња при интернет. Ваљда ќе си стаам на Близу интернет за една година или помалце и после ќе симнувам игри и торенти со супер брзина. :)

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.856
Е сега ќе давам пари и за цедиња при интернет. Ваљда ќе си стаам на Близу интернет за една година или помалце и после ќе симнувам игри и торенти со супер брзина. :)
да ти се плукнам во брзиот нет, на секои 2 минути паѓа нет

Kajgana Shop

На врв Bottom