Zakon4eto
ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
- Член од
- 27 август 2011
- Мислења
- 1.377
- Поени од реакции
- 292
А па мојов ВАДСЛ на ОНЕ? Спор како Фичо.да ти се плукнам во брзиот нет, на секои 2 минути паѓа нет
А па мојов ВАДСЛ на ОНЕ? Спор како Фичо.да ти се плукнам во брзиот нет, на секои 2 минути паѓа нет
оф топик - и јас го имав до пред година максимум колку ти иде даунлоад 100кб/сА па мојов ВАДСЛ на ОНЕ? Спор како Фичо.
Па и во четворката имаше неколку такви моменти и 2 краја. Ништо ново во секој случај- GTA 5 will have decision-based moments and multiple endings. Браво!/me can't wait.
Хахаха како можеш да не видиш дека ова не е GTA
Па не се очекува некоја голема разлика во побарувачка на перформанси да има...Мене GTA IV не ми фаќа па камо ли GTA V
дур сеа видев не сум ги ни читал коментаритеХахаха како можеш да не видиш дека ова не е GTA
Али пак ти треба машина пс.... Battlefiled 3 ја играм на најјаки сетинзи, ГТА ми кочи ако ставам се на high.Па не се очекува некоја голема разлика во побарувачка на перформанси да има...
Тоа не е пошто многу бара , туку пошто е срање порт од конзола на ПЦАли пак ти треба машина пс.... Battlefiled 3 ја играм на најјаки сетинзи, ГТА ми кочи ако ставам се на high.
пробај инсталирај пачови ако не си го сторил тоа до сегаАли пак ти треба машина пс.... Battlefiled 3 ја играм на најјаки сетинзи, ГТА ми кочи ако ставам се на high.