statusQuO
Модератор
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 13.038
- Поени од реакции
- 7.617
Знам која е првата шифра шо ќе ја искористам.- Cars need to be refueled.
Знам која е првата шифра шо ќе ја искористам.- Cars need to be refueled.
Абе за тоа шифраЗнам која е првата шифра шо ќе ја искористам.
Таман бе, пошо ќе биде неоптимизирана, нека ја објават пред Божиќ бар PC гејмерите да си земат графичка ова она за Нова Година.^ И да се планира такво нешто, за PC се сомневам дека ќе биде објавено тогаш, ако судиме според тоа начинот на кој што беше објавенa IV и San Andreas...
Неоптимизирана ќе биде и тогаш (see: GTA IVТаман бе, пошо ќе биде неоптимизирана, нека ја објават пред Божиќ бар PC гејмерите да си земат графичка ова она за Нова Година.
Море јас конфигурацијата ја немам сменето од 2008ма (тогаш излезе GTA IV, така?), купив Q6600 и тоа беше тоа. Океј, само рам додавам, али тоа е мање-више.Неоптимизирана ќе биде и тогаш (see: GTA IV), а освен тоа, не сме сите богаташи како тебе, за да секоја година менуваме конфигурација.
![]()
Се сложувам со тебе, и вака и така игриве приоритетно се наменети за конзоливе. До пред година дена, се палев на графички карти и процесори. Сега кога видов како е со ПС3, едноставно го сменив мислењето. Само еден добар телевизор, и квалитетен HDMI кабел, и ете ти топ играње.Море јас конфигурацијата ја немам сменето од 2008ма (тогаш излезе GTA IV, така?), купив Q6600 и тоа беше тоа. Океј, само рам додавам, али тоа е мање-више.
Откако купив Xbox360 за 130 евра, не планирам да фрлам пари по графички и процесори, кога истите игри со СКОРО ИСТА (освен AA и AF нели) графика ги има на оваа машина која е 6 години стара. Еве, ME3 ја играв на Ultra и резолуција од 1680, за GTA V не се замарам зашто ќе си ја играм на кутијава...
Јебига, ја коа зборев по темите вие не слушавте, епа КУПУЈТЕ графички сеа!![]()
Море јас конфигурацијата ја немам сменето од 2008ма (тогаш излезе GTA IV, така?), купив Q6600 и тоа беше тоа. Океј, само рам додавам, али тоа е мање-више.
Откако купив Xbox360 за 130 евра, не планирам да фрлам пари по графички и процесори, кога истите игри со СКОРО ИСТА (освен AA и AF нели) графика ги има на оваа машина која е 6 години стара. Еве, ME3 ја играв на Ultra и резолуција од 1680, за GTA V не се замарам зашто ќе си ја играм на кутијава...
Јебига, ја коа зборев по темите вие не слушавте, епа КУПУЈТЕ графички сеа!![]()
Да си е*ете векот...ме замисливте сега и јас ке купувам Xbox или PS3 ...Се сложувам со тебе, и вака и така игриве приоритетно се наменети за конзоливе. До пред година дена, се палев на графички карти и процесори. Сега кога видов како е со ПС3, едноставно го сменив мислењето. Само еден добар телевизор, и квалитетен HDMI кабел, и ете ти топ играње.
...Дајте некој официјален сајт или блог од играва. Да следам што се дешава.
You know I am lazy, а и види кога сум го пишувал. Така да занемарате го коментарот.
1. Rockstar е компанија која постои веќе 14 години, би сакал да мислам дека не се до толку зелени да би склопиле договор со нивните вработени каде што тие исти вработени не се повеќе обврзани да молчат за секоја информација што ја имаат за играта, по нивниот отказ.I am a friend of someone who recently got sacked from RockStar North for general misconduct. Because one contract to RockStar covered everything, including secrecy, and his contractual obligaton was now removed, he was legally allowed to spill the beans on Rockstar's upcoming GTA V.
They will have a playable demo at E3.