Mud
Aloysius Devadander Abercrombie
- Член од
- 4 мај 2012
- Мислења
- 4.274
- Поени од реакции
- 7.526
Замислите замавнува Бриен и ете ти го од нигде никаде се појавува The Hound, кој mindblow би било тоа![]()
Get HYPE!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Замислите замавнува Бриен и ете ти го од нигде никаде се појавува The Hound, кој mindblow би било тоа![]()
Нема утицај според Мартин зашо САНСА УОПШТЕ НЕ ТРЕБА ДА БИДЕ ВО ЗАМОКОТ! ДРУГ ТРЕБА ДА РЕЈПАН!Како тоа има 0 утицај и е за shock value коа се издеси пред две епизоди, коа има примери за ствари кои се десиле у прва сезона за расплет да имаат дури после 5 сезони. Не може да се знае каков утицај имало при градење на ликот кога уште не се знае за нејзината судбина. Еве чисто да се аргументира, ако не ја рејпаше пред Риик, овој немаше да и помогне да избегаат у последната епизода. Можеби рејпањето го врати Теон. И да се навратиме на стварите кои се десиле у серијата само, за RLJ, Лејди Стоунхарт и слични е уште рано.
Денес јас почнав да ги читам книгите конечно, поминав 150тина страни и ептен се накурчившто не ја опфатиле фасцинантноста на Тирион со змееви уште у прва сезона, уште ко бил дете, што читал ко улав по цели ноќи за нив, уште кога си играл со коските од големите змееви во подрумот на Ајрон Кип остатоци од the mad king дур не му догорел факелот.. дијалозите меѓу него и Сноу ептен се добри и фалеле во серијата. Сега кога среќава змеј импактот е каде каде поголем. Фората е што од увек сакал да имал свое змејче, а по текот на настаните у серијава сигурнo ќе јава еден.
Сега да не бидам геј, се одјавувам од темава до следната сезона, у меѓувреме ќе пробам да ги стигнам у другата што побргу.
Oh, my sweet summer child...НОВА ИДЕЈА!!!
Oh, my sweet summer child...
Приметувате дека споменувате имиња како Лејди Стоунхарт, кои ги има во книгата, а не во серијата? Олабавете со спојлери.
Ја уште не сфаќам како Џон може да ви биде досаден лик, па дури и го споредувате со Санса. Неговиот лик еволуираше од прва сезона и ја немав омилен лик, дури ни змаевите на Дани не ме освоија, ама створив некои симпатии кон Џон сезонава особено, и затоа сакам да се врати. Ама дека е досаден на ниво на Санса, не зборите глупости, ќе и фали на серијава многу.