Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
И мене ми беше предвидлив лик,ама имаше правилни одлуки вклучувајки ја и таа поради која умре. Тоа што останатите ликови се напраени тотални морони со цел да предизвикаат шокантна смрт е друга работа.

Вклучувајќи ја и таа поради која умре, ако би подразмислил малце би се премислил, верувај ме. :)

Зошто да го ризикува животот за да спаси некои дивјаци кои ниту имаа оружје ниту знаат рецепта како да се справат со зомбињата? :)

За Џон мислам дека вака ќе биде:

Пред да умре у задњи час изваргува (се сели) во Дух, у тој момент нагрнуваат овие лошите одозгора и наступа онаа магла заебана што ги претвора мртвите во wight-ови и така wight-осано неговото тело лежи дур НајтВоч водат битка со лошите. Дур трае битката Мелисандра му дава Бакнеж на Животот, незнаејќи дека неговото тело е празно (пошто он изваргал во Дух) и незнаејќи дека е wight-осан.
Резултатот е мешавина од НајтКинг и ПатрикСтар.

Можеби те замарам ама што би значело ова?

Вклучувајќи ја и таа поради која умре, ако би подразмислил малце би се премислил, верувај ме. :)

Зошто да го ризикува животот за да спаси некои дивјаци кои ниту имаа оружје ниту знаат рецепта како да се справат со зомбињата? :)
Зашто за секој спасен ќе имаше еден непријател помалце? И зашто знаат да се справат исто толку колку што знае стражата. Логичен потег беше,и логично беше сите што се на ѕидот да го сватат тоа бидејки повеќето ги видоа беливе со свој очи и знаат што следува.

Зашто за секој спасен ќе имаше еден непријател помалце? И зашто знаат да се справат исто толку колку што знае стражата. Логичен потег беше,и логично беше сите што се на ѕидот да го сватат тоа бидејки повеќето ги видоа беливе со свој очи и знаат што следува.

Не ти го разбирам првото прашање.

Не е логичен потегот, затоа што долго време се во војна помеѓу себе, а тоа ти е доказ дека дивјаците одвај скоро до половина се согласија да одат со Џон. :)

Не ти го разбирам првото прашање.

Не е логичен потегот, затоа што долго време се во војна помеѓу себе, а тоа ти е доказ дека дивјаците одвај скоро до половина се согласија да одат со Џон. :)
Погрешка прашалник стаив.
Да додека не видоа што следува па ќе се потепаа кој да се качи на бродчињата. Стражата и претходно се сретна со белите под команда на Мормонт. И дивјаци се,очекувано е да не ја гледаат големата слика. Ама и Мормонт и Бенџен знаеа и логички е и Алистер како прв ренџер да знае што е поголема опасност,ѕидот е сепак за белите напраен.

Јакото е шо сеа за сеа сите навиваат за “сите добри“ или барем харизматични. За Џон, за Станис, за Данерис, Литлфингер, Варис...а ќе дојде момент коа ќе се спукаат сите наеднаш и некој мора да умре. Знаете за кого ќе плачете? :D

Еве една далечна шпекулација од моја гледна точка.

На крајот на серијата нема да има еден ниту пак јасен победник на тронот. Ќе се спукаат, ќе испоумрат, и некој шо влече конци од позади највише ќе искористи (Варис, Литлфингер..) за само да ни покажат дека и тоа не е конечно и Играта на Тронови продолжува и после серијата.
Не може да заврши вака приказнава од причина што има змејчиња и вајт вокери. Да беше класика средновековна драма можеше да се заврши дејството како круг,ама кога станува збор за фантазија тоа ќе иде малце потешко.

10371994_925139407524315_5073496247106510157_n.jpg

11426508_474440519397662_359885744226926018_n.jpg

Мислам дека детево доби претеран хејт.

Абе само за стап се овие сајберскиве хејтери и с'скачи, па и досетковци. Оли(о) дете ко дете... ама овие шо го хејтаат толку, само стап и по гла мавање.

Јас пак мислам дека овие вајт вокерс моментално се вишок, и серијава и без нив ќе беше прејака.
Е сега незнам како ќе се развива приказната во иднина, можеби ќе станат важни и тие.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom