- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 46.418
- Поени од реакции
- 87.346
"Само ја ли помислив у прв момент, дека Бенџен варгнал у парче дрво?"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Видео е, треба да кликнеш.^
Дали имаше "шлакнати" ко мене што стиснаа на сликата мислејќи дека е видео?![]()
Јас мислам да се направи една групна терапија за сите фаној![]()
Скоро за све има денес реакции, така да најмалце дебилно ми е мене што се снимаат за GoT. It's reaction-worthy at least. Споредено со други ствари.
Скоро сите гласаат за дпмне, скоро сите тепаа еден мој школски у осмолетка, скоро сите изневеруваат, па не значи дека тоа е во ред.
.Во врска со серијава и новелите, дај некако да ти ги прочитам сценаријата.
. Фала. I'll keep things to myself from now on.Почнувам да мислам дека нема да го оживеат Џон само затоа што 99% мислат дека ќе го оживеат.
Да да, не скапаа маткање до незе цели 4 сезони за да ја скинат оф скрин без никаква најава.За Станис има оправдано сомневање дека е жив бидејќи немаше директен кадар каде Бриен го обезглавува , а претходно се држеше за ногата па можеби ја ампутира , можеби некој од позади ќе ја убие Бриен , може да претпоставуваме . Сноу е мртов , може само Мелисандре да го врати , ама нејзините способности не ми даваат надеж.
Па и со Сноу не маткаа за да го убијат без никаква најава . Дај ти ајде нешто логично .Да да, не скапаа маткање до незе цели 4 сезони за да ја скинат оф скрин без никаква најава.
Пука логика