Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Дефинитивно ми е Даенерис најглупиот лик,Санса си е глупа али барем ништо не и иде во животот.Даенерис нема донесено една правилна одлука али се на крај завршува некако во нејзина полза.Глупо е кога ќе се спореди што се преживуваат другите.

Коа сме кај ликови на кои им завршуе све у нивна полза (односно ликови-миленичиња на D&D), еклатантен пример е Ремзи.
Ремзи откоа се појави немаше еден лош ден. Све, буквално све му се разреши по негово.
Најлошо нешто што му се случи до сеа, беше коа слушна дека маќеа му е трудна - што е неспоредливо со неволјите и лошите нешта кои ги задесија буквално сите други ликови.
Еве размислите и кажете дали има некој друг лик кој е толку к'сметлија.

јас па уште не разбирам како можи Џон да му биди интересен не па омилен некому, освен на женскиве. Па батето во 5 сезони дали има една правила одлука, за на крај да загини од своите. Требаше уште порано да го свиткаат, али шо е , тука е. И да, топ 3 глупави ликови е, со Санса на чело и даенерис со змејовите.

Да прифатеше со Станис, марш на Винтерфел, прегази ги Болтонс и чао пријатно. Лорд Командер е а остави жена да живее во Касл Блек, тој дебелиот дупеше у Касл Блек, Вајлдлингс ги пикна позади ѕидот при што загинаа луѓе на Најт Вач. Смешки од Лорд Командер, од грешка во грешка.

Коа сме кај ликови на кои им завршуе све у нивна полза (односно ликови-миленичиња на D&D), еклатантен пример е Ремзи.
Ремзи откоа се појави немаше еден лош ден. Све, буквално све му се разреши по негово.
Најлошо нешто што му се случи до сеа, беше коа слушна дека маќеа му е трудна - што е неспоредливо со неволјите и лошите нешта кои ги задесија буквално сите други ликови.
Еве размислите и кажете дали има некој друг лик кој е толку к'сметлија.
Брон? :D

јас па уште не разбирам како можи Џон да му биди интересен не па омилен некому, освен на женскиве. Па батето во 5 сезони дали има една правила одлука, за на крај да загини од своите. Требаше уште порано да го свиткаат, али шо е , тука е. И да, топ 3 глупави ликови е, со Санса на чело и даенерис со змејовите.
Да бе, немал правилни одлуки. Сакав да ти пишам реферат да ти вратам ама пошо те знам што чоек си подобро да си ќутам. Нека биде така.

ОК Брон е стварно блиску, али ни приближно како Ремзи.
Брон беше скоро мртов пред некоја епизода.
Брон у суштина сакаше да се скраси со Лолиса Стоукворт, али Џејми дојде и му кажа - ќе доаѓаш со мене и оро ќе играш (добро, сеа завиткано у обланда на подобар брак и други ветувања)
Брон беше на поразената страна у планините кај Ири (коа го спаси Тирион со својот остар ум), у дворот на Водените Градини (коа го спаси Џејми и милоста на Доран)...

Ти текнува на муабетот од пред пар недели, Џон да стане ВајтВокер.
Не сум упатен со тоа р-ј=на не знам што или како и да ви е „формулата“ а и не знам за што зборите искрено па да прашам, има шанси за такво нешто, кога е мртов или еве, пред умирање (зошто не знаеме нели за дефинитивно дали умре)?

Пер, цицки му покажаа и требаше само да каже дека е најубава.
А на некои рецимо мозоците им прскаат.

Пер, цицки му покажаа и требаше само да каже дека е најубава.
А на некои рецимо мозоците им прскаат.
D&D, Ремзи не ни го донесоа во таква ситуација. Ни приближно.
- да зависи од остроумноста на сопатникот, или од каприците на еден дизниевски МајлиСајрус-лик...

D&D, Ремзи не ни го донесоа во таква ситуација. Ни приближно.
- да зависи од остроумноста на сопатникот, или од каприците на еден дизниевски МајлиСајрус-лик...
Дубро де, ја не ни викам дека е на ниво со Ремзи.
Ама се му тече на чоекот. Или он си го праи така, ко сунѓерот наш е, го живее животот и си свирка. Плус, he got skills.

Да бе, немал правилни одлуки. Сакав да ти пишам реферат да ти вратам ама пошо те знам што чоек си подобро да си ќутам. Нека биде така.

ваљда го прочита постот од пејо па се премисли. Во ред е.

Ти текнува на муабетот од пред пар недели, Џон да стане ВајтВокер.
Не сум упатен со тоа р-ј=на не знам што или како и да ви е „формулата“ а и не знам за што зборите искрено па да прашам, има шанси за такво нешто, кога е мртов или еве, пред умирање (зошто не знаеме нели за дефинитивно дали умре)?
Џон да стане ВајтВокер?
Не веруем у тоа.
- Kоа е мртов едино вајт(wight) може да стане.
- Може пред да умре у задњи момент да изварга у нешто, т.е. у Дух.
- А може и Мелисандра да го воскресне со ритуалот Бакнеж на Животот.

Најневеројатно е дека D&D ќе го остаат мртов.

Џон да стане ВајтВокер?
Не веруем у тоа.
- Kоа е мртов едино вајт(wight) може да стане.
- Може пред да умре у задњи момент да изварга у нешто, т.е. у Дух.
- А може и Мелисандра да го воскресне со ритуалот Бакнеж на Животот.
Најневеројатно е дека D&D ќе го остаат мртов.

white беа тие ко зомбиња, што се контролирани од вајтвокерите?

Иначе, ако го воскресне Мелисандре, ќе биде срање. Ќе треба цела НајтВач да ја испоубие, пошто и они него го убија (пробаа де).

Или пак, ќе држи говор, со зарипнатиот глас.

Look now, winter is coming. I know I've made mistakes and i forgive you for killing me, but we should forget this and move on together.

Глупости, шо знам :)

И мене ми беше предвидлив лик,ама имаше правилни одлуки вклучувајки ја и таа поради која умре. Тоа што останатите ликови се напраени тотални морони со цел да предизвикаат шокантна смрт е друга работа.

За Џон мислам дека вака ќе биде:

Пред да умре у задњи час изваргува (се сели) во Дух, у тој момент нагрнуваат овие лошите одозгора и наступа онаа магла заебана што ги претвора мртвите во wight-ови и така wight-осано неговото тело лежи дур НајтВоч водат битка со лошите. Дур трае битката Мелисандра му дава Бакнеж на Животот, незнаејќи дека неговото тело е празно (пошто он изваргал во Дух) и незнаејќи дека е wight-осан.
Резултатот е мешавина од НајтКинг и ПатрикСтар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom