Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Ја уште не сфаќам како Џон може да ви биде досаден лик, па дури и го споредувате со Санса. Неговиот лик еволуираше од прва сезона и ја немав омилен лик, дури ни змаевите на Дани не ме освоија, ама створив некои симпатии кон Џон сезонава особено, и затоа сакам да се врати. Ама дека е досаден на ниво на Санса, не зборите глупости, ќе и фали на серијава многу.

Приметувате дека споменувате имиња како Лејди Стоунхарт, кои ги има во книгата, а не во серијата? Олабавете со спојлери.

Приметувате дека споменувате имиња како Лејди Стоунхарт, кои ги има во книгата, а не во серијата? Олабавете со спојлери.

Па нема да ја има у серијата така да технички не е спојлер тоа :icon_lol:

Ја уште не сфаќам како Џон може да ви биде досаден лик, па дури и го споредувате со Санса. Неговиот лик еволуираше од прва сезона и ја немав омилен лик, дури ни змаевите на Дани не ме освоија, ама створив некои симпатии кон Џон сезонава особено, и затоа сакам да се врати. Ама дека е досаден на ниво на Санса, не зборите глупости, ќе и фали на серијава многу.

јас па уште не разбирам како можи Џон да му биди интересен не па омилен некому, освен на женскиве. Па батето во 5 сезони дали има една правила одлука, за на крај да загини од своите. Требаше уште порано да го свиткаат, али шо е , тука е. И да, топ 3 глупави ликови е, со Санса на чело и даенерис со змејовите.

Џон беше очаен лик во 2ра и 3та кога талкаше низ северот, а последната сезона беше одличен лик кој што можеше да ја води приказната но ете го утепаа. Нешто слично се случи со Роб Старк

11428500_875444405866951_8930656101851795774_n.jpg

10945643_935318513157267_448919255389109193_n.jpg

Дефинитивно ми е Даенерис најглупиот лик,Санса си е глупа али барем ништо не и иде во животот.Даенерис нема донесено една правилна одлука али се на крај завршува некако во нејзина полза.Глупо е кога ќе се спореди што се преживуваат другите.

Коа сме кај ликови на кои им завршуе све у нивна полза (односно ликови-миленичиња на D&D), еклатантен пример е Ремзи.
Ремзи откоа се појави немаше еден лош ден. Све, буквално све му се разреши по негово.
Најлошо нешто што му се случи до сеа, беше коа слушна дека маќеа му е трудна - што е неспоредливо со неволјите и лошите нешта кои ги задесија буквално сите други ликови.
Еве размислите и кажете дали има некој друг лик кој е толку к'сметлија.

јас па уште не разбирам како можи Џон да му биди интересен не па омилен некому, освен на женскиве. Па батето во 5 сезони дали има една правила одлука, за на крај да загини од своите. Требаше уште порано да го свиткаат, али шо е , тука е. И да, топ 3 глупави ликови е, со Санса на чело и даенерис со змејовите.

Да прифатеше со Станис, марш на Винтерфел, прегази ги Болтонс и чао пријатно. Лорд Командер е а остави жена да живее во Касл Блек, тој дебелиот дупеше у Касл Блек, Вајлдлингс ги пикна позади ѕидот при што загинаа луѓе на Најт Вач. Смешки од Лорд Командер, од грешка во грешка.

Коа сме кај ликови на кои им завршуе све у нивна полза (односно ликови-миленичиња на D&D), еклатантен пример е Ремзи.
Ремзи откоа се појави немаше еден лош ден. Све, буквално све му се разреши по негово.
Најлошо нешто што му се случи до сеа, беше коа слушна дека маќеа му е трудна - што е неспоредливо со неволјите и лошите нешта кои ги задесија буквално сите други ликови.
Еве размислите и кажете дали има некој друг лик кој е толку к'сметлија.
Брон? :D

Да бе, немал правилни одлуки. Сакав да ти пишам реферат да ти вратам ама пошо те знам што чоек си подобро да си ќутам. Нека биде така.

ОК Брон е стварно блиску, али ни приближно како Ремзи.
Брон беше скоро мртов пред некоја епизода.
Брон у суштина сакаше да се скраси со Лолиса Стоукворт, али Џејми дојде и му кажа - ќе доаѓаш со мене и оро ќе играш (добро, сеа завиткано у обланда на подобар брак и други ветувања)
Брон беше на поразената страна у планините кај Ири (коа го спаси Тирион со својот остар ум), у дворот на Водените Градини (коа го спаси Џејми и милоста на Доран)...

ОК Брон е стварно блиску, али ни приближно како Ремзи.
Брон беше скоро мртов пред некоја епизода.

Ти текнува на муабетот од пред пар недели, Џон да стане ВајтВокер.
Не сум упатен со тоа р-ј=на не знам што или како и да ви е „формулата“ а и не знам за што зборите искрено па да прашам, има шанси за такво нешто, кога е мртов или еве, пред умирање (зошто не знаеме нели за дефинитивно дали умре)?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom