Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Идејќи по средновековна логика, играва треба да се добие во моментот кога ќе се воспостави нова, цврста династија, не кога било кој ќе седне на тронот.
Врз кого ќе владее во таа династија ако ги испоубие сите? :D
Како и да е, нема да заврши со “Ете Данерис воспостави цврста династија и сите шо биле против се убиени, сите што се за - ја величат.“
До кога ќе остане ова? Дур некој не му свирне “Ја сум подобар владетел“ дур она полуди ко татко и или шо? Не трае вечно владеењето и баш тоа мислам дека ќе сакаат да го доловат.

Interesno kako ne go zapalija John Snow na krajot.
- You know what guys? Let's kill John Snow, but let's not burn him, he'll be a good plot device next season!
- Yeaaaah, Night Watch rulzzzz!!11!

Најверојатно за да не се дознае кој го стори тоа, веќе беше доцна навечер, сабајле ко ќе се разбудат сите ќе го најдат мртов и ќе го запалат.. Мислам дека тоа му бил планот. Пошо сигурно имат уште некој на ѕидот кој го поштоват и сакат на Џон, па за да нема понатамошни незгоди помеѓу браќата.. Иначе мислам дека и на Тормунд ќе пробат да му направат заседа ама не верувам дека ќе му успејт.

Марсела иначе мислам дека е мртва 100%, нема да ја спасет, пошо нели таа гатачката и кажа на Серси дека ќе си ги закопа сите 3 деца и незнам шо потреба да се одолговлеквит то ко веќе знајме, ништо чудно на почеток од 6та и со Томен да видиме некоја слична слика, дали самоубиен, дали ќе се кренит бунт во Кингс Лендинг и тој ќе настрадат некако, но се ми водит накај тоа да умрит и тој за скоро.

А Варис како така лесно се прошета низ Мерин, и стигна до Тирион? И како сакаше да дојди до Калиси ко сите знаат дека тој праќаше луѓе да ја отепаат во прва сезона? Секако, по наредба на Роберт, ама па и Џора само ја шпионираше и така го исфрли, не пак човек шо праќал убијци по неа.

FmXMYGN.jpg

Ylwfb4e.jpg

Скоро за све има денес реакции, така да најмалце дебилно ми е мене што се снимаат за GoT. It's reaction-worthy at least. Споредено со други ствари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom