Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Скоро за све има денес реакции, така да најмалце дебилно ми е мене што се снимаат за GoT. It's reaction-worthy at least. Споредено со други ствари.

Скоро сите гласаат за дпмне, скоро сите тепаа еден мој школски у осмолетка, скоро сите изневеруваат, па не значи дека тоа е во ред.

Во врска со серијава и новелите, дај некако да ти ги прочитам сценаријата.

Скоро сите гласаат за дпмне, скоро сите тепаа еден мој школски у осмолетка, скоро сите изневеруваат, па не значи дека тоа е во ред.

Its entertainment. Relatable entertainment often enough. Ваљда затоа ги прават луѓево. Најмногу гледам вакви видеа за видео игри, најдобри се :D.

Во врска со серијава и новелите, дај некако да ти ги прочитам сценаријата.

Nah, доволно беше заебанции на моја сметка :). Фала. I'll keep things to myself from now on.

Дебилно е зошто можеш истото да го изглумиш, на пример.

Во врска со твоите сценарија, ти барам зошто ставот ти беше „имам пишувано па можам да коментирам“, па да прочитам.

Јас (на пример) до пред пола година работев за најголемата дистрибутерска куќа за филмови на балканов (можеби и југоисточна Европа), застапувајќи ги конкретно Македонија, Албанија и Косово па не одам од тема во тема на подфорумов да делам мислења за секој филм, пошто „ми се може“.

Муабетот ми е дека со секое „ја заебавте“ умира по едно вилинско коњче на Пчиња, кај сепарацијата. Ако сакате серија „по терк“, каде што љубофта секогаш победува, гледајте си ја Френдс (на пример).

Можеби има простор за критика, не велам не ама човече, ко да ви убиле брат/сестра (не дај боже) се однесувате.

Па и кога ќе почнам за Оли да читам, мислиш тој ги наговорил Најт Вач да го убијат снежниOFF.

Почнувам да мислам дека нема да го оживеат Џон само затоа што 99% мислат дека ќе го оживеат.

99 посто мислт дека ќе го оживеат ама истите тие 99% мислат дека нема да го оживеат Џон зашто 99% мислат дека ќе го оживеат. Ова е твојата мисла?

И после коа ќе го оживеат сите ќе викаат знаев дека ќе го оживеат, а ако не го оживеат ќе викаат очигледно беше дека нема да го оживеат. Луѓето секогаш сакаат да се прават паметни.

Ама вака така ни го турија и од серијата и од книгите и сите сеа со неочекување ќе чекаат што ќе се случи и серијата и книгите ако излезат во исто време ќе рушат рекорди. Целта е постигната, јас исто така мислам дека ќе го оживеат ама 99 посто сум сигурен дека нема бидејќи сите така мислат, ама па 99 посто мислат дека нема да го..... итн итн...

За Станис има оправдано сомневање дека е жив бидејќи немаше директен кадар каде Бриен го обезглавува , а претходно се држеше за ногата па можеби ја ампутира , можеби некој од позади ќе ја убие Бриен , може да претпоставуваме . Сноу е мртов , може само Мелисандре да го врати , ама нејзините способности не ми даваат надеж.
Да да, не скапаа маткање до незе цели 4 сезони за да ја скинат оф скрин без никаква најава.
Пука логика

Да да, не скапаа маткање до незе цели 4 сезони за да ја скинат оф скрин без никаква најава.
Пука логика
Па и со Сноу не маткаа за да го убијат без никаква најава . Дај ти ајде нешто логично .

Дека ја заебаа, ЈА ЗАЕБАА! Тоа е факт. Барем краткорочно досеа. Можеби понатаму ќе се извадат, и тоа ептен мало можеби. Затоа што покажуваат дека се далеку понеспособни од Мартин да ги стават во инка сите обемни плотлајнс од приказната и да го срочат крајот, а тоа да не е на дебилен начин.

Еве ви, како е во книгите состојбата пред битката за Винтерфел. Читајте на свој ризик, иако впрочем и не е ризик (спојлер па ич) пошто во серијата веќе истаат се деси. Разликата е ненормална:

In the A Song of Ice and Fire novels, the Battle of Winterfell, called the Battle of Ice by GRRM and the fandom, still has to take place. Stannis doesn't march with just his army, as he has also secured the support of the northern mountain clans as well as that of Houses Glover, Mormont, half of the forces of House Umber and survivors of Houses Hornwood, Cerwyn, and Tallhart from the failed attempt to liberate Winterfell. Meanwhile, House Bolton enjoys the support of Houses Frey, Ryswell, Dustin, Locke, Cerwyn, Hornwood, and Stout (whose loyalty, except the Freys, is uncertain), as well as the nominal support of Houses Manderly, and the other half of Umber forces. The forces of House Karstark are also present in Stannis's camp as well, but they are actually in league with House Bolton.

The atmosphere in Winterfell becomes more and more hostile, especially as a result of series of murders. After a very bloody brawl between the Freys and the White Harbor men, Roose Bolton sends them to attack. He takes a great risk doing so, reducing the forces in Winterfell almost by half, but has no choice. As usual, Roose keeps the Bolton troops behind, hoping that the troops he sent will weaken Stannis's host. The Freys are delayed due to the trap pits that Mors Umber dug.

In a letter to Jon Snow, Ramsay Bolton, who believes Theon and his wife have fled to Castle Black, boasts of having eliminated Stannis's forces and demands the Lord Commander to hand over his bride, and his "Reek", as well as Stannis's queen and daughter. It is unknown whether the contents of the letter are true. Jon announces that he will go to Winterfell and fight Ramsay, and as a result he is stabbed by his own men.

Ако ова не е усерување (на ликот на Станис првично), не знам што е. И ја се бунев до лани зошто толку ги хејтаат, пошто немаше потреба. Ама сеа ептен се покажуваат ко неспособни и хејтот е исправен.

99 посто мислт дека ќе го оживеат ама истите тие 99% мислат дека нема да го оживеат Џон зашто 99% мислат дека ќе го оживеат. Ова е твојата мисла?

И после коа ќе го оживеат сите ќе викаат знаев дека ќе го оживеат, а ако не го оживеат ќе викаат очигледно беше дека нема да го оживеат. Луѓето секогаш сакаат да се прават паметни.

Ама вака така ни го турија и од серијата и од книгите и сите сеа со неочекување ќе чекаат што ќе се случи и серијата и книгите ако излезат во исто време ќе рушат рекорди. Целта е постигната, јас исто така мислам дека ќе го оживеат ама 99 посто сум сигурен дека нема бидејќи сите така мислат, ама па 99 посто мислат дека нема да го..... итн итн...
Да ти поедноставам пошо глеам дека не си сфатил.
Сите видоа дека Џон умира.
- 99% МОРА ДА ГО ВРАТАТ, ОМИЛЕН ЛИК МИ Е, СИГУРНО ГО ВРАЌААТ!
- 1% naaaahhh

Ако некој од шоуто види дека сите очекуваат Џон да се врати ќе си речат, нашата цел е да има неочекуван пресврт и чим сите очекуваат да го вратиме, подобар пресврт е да не го вратиме, односно да остане мртов. Особено ако неговата понатамошна приказна нема критична улога за целото дејство, како што направија со Лејди Стоунхарт.

НОВА ИДЕЈА!!!

Може Џон ќе се врати ама ќе го покажат само како Гоуст, шо би го оправдало интервјуто во кое вели дека он не се враќа и идејата на сите дека ќе се врати. Штo би значело дека технички ликот е жив само актерот не глуми :D

Последно уредено:
Па и со Сноу не маткаа за да го убијат без никаква најава . Дај ти ајде нешто логично .
Не разбираш шо ти кажувам
Неможи бриен да ја убијат оф скрин, џон сноу го избодија 5 пати и е оставен да искрвари. Прај разлика малку

Не разбираш шо ти кажувам
Неможи бриен да ја убијат оф скрин, џон сноу го избодија 5 пати и е оставен да искрвари. Прај разлика малку

Е сега , Бриен јес да е симпатична ама некој јак фактор у целава прича не е . Можат да ја убијат како сакаат. :D

Џон се префрла во телото на Гоуст и како таков го влечка телото до Мелисандре, оваа го оживува и најглупиот лик после Санса во цела серија се враќа.

Е сега , Бриен јес да е симпатична ама некој јак фактор у целава прича не е . Можат да ја убијат како сакаат. :D
Duri i ubavata redhead kurva ja otepaa on-screen

Ne zaebavaj

Ова од Red John е прилично веројатно .

Замислите замавнува Бриен и ете ти го од нигде никаде се појавува The Hound, кој mindblow би било тоа :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom