Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Може ли некој да ми даде линк за преводи , на titlovi нашиве каснат со преводи дури после 10тина дена го даваат преводот за последната епизода....

Седум ден од епизода до епизода....како нова година ја чекам секоја епизода.

Може ли некој да ми даде линк за преводи , на titlovi нашиве каснат со преводи дури после 10тина дена го даваат преводот за последната епизода....

Јас симнувам од www.podnapisi.net и секогаш им се точни преводите (освен оние кои не се) :)

Ако нема на титлови и поднаписи, нема. За македонските преводи зборам.
Иначе за преводи на серии ќе одите кај чичко Гугл и ќе напишете Prijevodi Online. Нема што нема...

Опростено тие чедо божјо :D
Ама ако ни кажит нас овде, немат да му е :)

Инаку без зафркавање, не отварајте википедиа да читате за серијава, јас така гадно се заебав, све е спојлери.

Само што видов на IMDb дека денес им е роденден и на our mini House (Peter Dinklage), како и на the actual House (Hugh Laurie)...Среќен нека им е :)

Само што видов на IMDb дека денес им е роденден и на our mini House (Peter Dinklage), како и на the actual House (Hugh Laurie)...Среќен нека им е :)

LOL, mora da ima nesto. Mindfuck ova..

It's not doing it for me, sorry guys. :)
Od inaet nema da ti porasne kako toj sto te napaga na slikata znaes neli? Ne se praj glup so sila ili i ti samo 30min izgleda. Gledaj tamu, poubava serija nemalo so godini.

Извинете за латиницата. :D Trolololo..

255150_10150213080729473_701749472_7127103_839532_n.jpg

:D

Е сеа да не претеруваме... какво еми не зезајте.

вчера прв пат го гледав...солиден е :) ќе гледам уште 2-3 епизоди па ќе видиме

LOL, mora da ima nesto. Mindfuck ova..

Od inaet nema da ti porasne kako toj sto te napaga na slikata znaes neli? Ne se praj glup so sila ili i ti samo 30min izgleda. Gledaj tamu, poubava serija nemalo so godini.

Извинете за латиницата. :D Trolololo..
Еај и втора епизода че изгледам... Само за инфо првите 30 минути не знаев уствари шо се случува, или пресложена е серијава или ја сум отупел...
--- надополнето: Jun 12, 2011 12:13 AM ---
И баш погоди дека 30 мин гледав :D

Еај и втора епизода че изгледам... Само за инфо првите 30 минути не знаев уствари шо се случува, или пресложена е серијава или ја сум отупел...
--- надополнето: Jun 12, 2011 12:13 AM ---
И баш погоди дека 30 мин гледав :D

Фамилиите те бунеа? Премногу ликови и куќи? Мене на почеток ме извади од колосек истото, гледај воведот, песната и мапата, ќе ти се разјасни кој каде што е и сл. И јас си реков кој кур медивал срања и бавен тек, ама видов глумата, сценографија и костимографија.. посебно во првата се запазува колку е квалитетно обработена серијава, си реков на тие фрлени пари мора да има нешто квалитетно позади приказната. Инаку по 10 епизоди мислам се планирани, прескапа била за 13 иако сакале.. мислам дека тука низ форумов прочитав.

--- надополнето: Jun 12, 2011 1:25 AM ---

ПС симнувајте ја у висок квалитет, рај за очи е. Како LOST на времето. Со островот.

Оh, crap. Се извинувам Iosono. Пу пу не играм! :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom