џимеј
џимилино
- Член од
- 4 март 2007
- Мислења
- 10.468
- Поени од реакции
- 25.436
Што ќе ме привлече кај серијава да ја гледам? Не сум фан на dark ages, ладно време и сл.

Оваа.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што ќе ме привлече кај серијава да ја гледам? Не сум фан на dark ages, ладно време и сл.
И што ако имам 14?
Досадни ми се вакви филмови, а со тоа и серии и сум ги одбегнувал.Ама од кај знам, можеби понатаму станува поинтересно, но првата епизода не ме привлече толку многу за да ги симнам и другите.
Фала, НЕ!МТВ лоботомирачки Твајшит-гурабии.
Првата ако не те привлекла откажи се не се мачи.
Дете не си крив ти, туку оној што те излажал да гледаш нешто за што моментално твојот организам има одбивност бидејќи е напунет со МТВ лоботомирачки Твајшит-гурабии.
Повели, ова ѓубре би требало да ги задоволи твоите потреби.
еве уште нешто интересно.
и тргни го тој аватар, незнам тој па као те привлекол.
Го осакативте детето, кулирајте малце, на 14 години и самото то шо и дава шанса на ваква серија е достигање некое... Еве јас уште се двоумам дали да ја гледам![]()
Ебење, некој кажа Ебење јас барам нешто за ебење , ајмоо ебење!!!Последните 2 епизоди ќе бидат ебење...ЕБЕЊЕ
и тргни го тој аватар, незнам тој па као те привлекол.
Имаш препорака од советот на старешиниЕве јас уште се двоумам дали да ја гледам![]()
Опростено тие чедо божјоПрости ми оче , грешев. Направив многу голем грев. Ѕирнав што ќе се случува понатамо во GoT. Ѕирнав во содржината на книгите. Се каем.
I am a sinner.![]()