- Член од
- 8 април 2010
- Мислења
- 1.182
- Поени од реакции
- 281
А линк за онлајн гледање ? ? ?Па пробај од мегаплоад превзми или од некој друг хост
Кое време ќе е ? ? ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А линк за онлајн гледање ? ? ?Па пробај од мегаплоад превзми или од некој друг хост
Ги имат. И јас ги имам спуштено. И пошо ми си драг сограѓанец, дај ми цеде/усб ќе ти ги снимам.Јас немам ХБО ама серијава ми фаќат око.. Од кај можам да ги спуштам сите епизоди што се до сега излезени пошо на замунда ги немат сите?
Онлајн брат само HBO да најдеш и да глеаш у четири сабајле негдеА линк за онлајн гледање ? ? ?
Кое време ќе е ? ? ?
Мислам дека логиката е како во Господарот на Прстените, дека има многу малку луѓе кои го чуваат зидот па овие лесно поминуваат таму каде нема стража.Друго ако тоа ѕидот е толку многу висок тогаш како успеваат да го поминат дивјаците и зомбите?
Еве една критика да дадам на серијава - некако штедат на визуелни ефекти. Во последнава епизода видовме неколку шаторчиња, а за биткиве раскажуваат без да ги покажат. Се надевам дека во втората сезона, откако видоа колку им е популарна серијата ќе го зголемат буџетот па да видиме малку борба.
Иначе, ова е лоша вест за оние кои го читале делото и за оние кои се фанови на Шон Бин. До сега се одеше според книгите и тоа се истакнуваше како предност на серијата во однос на други серии и филмови кои си тераат по нивно. Но, серијата е жива работа, може да дошло и до несогласувања околу договорот со актерот и слично... Како и да е, серијата ќе изгуби многу од повеќе аспекти, но мислам дека и понатаму ќе биде топ хит. Единствениот ризик се проклетите рејтинзи заради кои многу серии рикнаа предвреме.