Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Што ќе ме привлече кај серијава да ја гледам? Не сум фан на dark ages, ладно време и сл.

Daenerys-Targaryen-game-of-thrones-17834607-1600-1200.jpg

Оваа.
:drk:

И што ако имам 14?
Досадни ми се вакви филмови, а со тоа и серии и сум ги одбегнувал.Ама од кај знам, можеби понатаму станува поинтересно, но првата епизода не ме привлече толку многу за да ги симнам и другите.

Првата ако не те привлекла откажи се не се мачи.
Дете не си крив ти, туку оној што те излажал да гледаш нешто за што моментално твојот организам има одбивност бидејќи е напунет со МТВ лоботомирачки Твајшит-гурабии.

Повели, ова ѓубре би требало да ги задоволи твоите потреби.
еве уште нешто интересно.
и тргни го тој аватар, незнам тој па као те привлекол.

Првата ако не те привлекла откажи се не се мачи.
Дете не си крив ти, туку оној што те излажал да гледаш нешто за што моментално твојот организам има одбивност бидејќи е напунет со МТВ лоботомирачки Твајшит-гурабии.

Повели, ова ѓубре би требало да ги задоволи твоите потреби.
еве уште нешто интересно.

Го осакативте детето, кулирајте малце, на 14 години и самото то шо и дава шанса на ваква серија е достигање некое... Еве јас уште се двоумам дали да ја гледам :D

Го осакативте детето, кулирајте малце, на 14 години и самото то шо и дава шанса на ваква серија е достигање некое... Еве јас уште се двоумам дали да ја гледам :D

Можеби тоа е знак дека е на правиот пат :rolleyes:
Едно зомби излечено.
Само со строгост се лечи тој канцер.

Последните 2 епизоди ќе бидат ебење...ЕБЕЊЕ
Ебење, некој кажа Ебење јас барам нешто за ебење , ајмоо ебење!!!:D
Ај дека може да добијам бан можам, ве молам да биде само на темава :P
Јас мислам дека свршив, невозможен број пати претходнаат епизода и следните ќе се закон ми стои!!

Не е ради филмот, хипстер мода е ова, со аватарите. Протести има нешто, па ич не е клише што им е трејдмарк, не. (: Божино еве ја го поштувам Ридли Скот ама Робин Худ уште го неам гледано, не сум исто фан на дарк ејџес медивал ствари но верувај нема да ти претставува некој проблем. Знам шо имаш гледано и знам дека ќе ти се допадне оваа, плус бавно се распакува затоа не му се допаднала на Филипчо! Ја ионака нејќам многу динамичност, се губи мистеријата а оваа изобилува со истата. И не, плавава цура е најмалку зошто би требало да ја почнеш.. какви ликови има само..

Прости ми оче , грешев. Направив многу голем грев. Ѕирнав што ќе се случува понатамо во GoT. Ѕирнав во содржината на книгите. Се каем.
I am a sinner. :(

Прости ми оче , грешев. Направив многу голем грев. Ѕирнав што ќе се случува понатамо во GoT. Ѕирнав во содржината на книгите. Се каем.
I am a sinner. :(
Опростено тие чедо божјо :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom