the_kop
Модератор
- Член од
- 14 јануари 2011
- Мислења
- 10.432
- Поени од реакции
- 13.558
И јас на истово размислував и можда не е мртов. Ама од друга страна пак и за The Hound немаше сцена каде што дефинитивно го кркна Арја.
Ха! Who's top cop now!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И јас на истово размислував и можда не е мртов. Ама од друга страна пак и за The Hound немаше сцена каде што дефинитивно го кркна Арја.

Санса е мизерија, сакам да ја утепаат што побрзо.
Иначе кога сме кај теориите за Арја имаше една теорија на интернетов дека уствари Арја пробува да се убие сама себе, за да биде стварно no one, и дека другата девојка не постои, уствари е самата Арја затоа Џакен секогаш кога сака да збори со Арја и вика на таа другата да излезе од собата, уствари и се обраќа на оној дел на Арја што се уште не е no one.
crvenata svadbaНе ми е јасно Старк немаат нивни војници? Сите поголеми куќи имаат по неколку илјади војници,овие све што имаат им припаѓа на други лордови.
Не ми е јасно Старк немаат нивни војници? Сите поголеми куќи имаат по неколку илјади војници,овие све што имаат им припаѓа на други лордови.