Fringe

диме

When Am I ?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
806
Поени од реакции
21
Само шо ја изгледав 2x19. Имам една теорија. Мислам дека „шефот“ на shapeshifter - ите е Walter од „другиот“ универзум. Дојде во „нашиот“ универзум за да си го врати синот. :)

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Само шо ја изгледав 2x19. Имам една теорија. Мислам дека „шефот“ на shapeshifter - ите е Walter од „другиот“ универзум. Дојде во „нашиот“ универзум за да си го врати синот. :)
И јас мислам дека е така.
Само во последнава епизода не ми се допадна предвидливоста која како од шпанска серија да беше, односот меѓу Волтер и Питер и како Питер сфати од никаде дека е од другата димензија, па реши да исчезне...

igor108367

Dark Lord Sauron
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.516
Поени од реакции
113
И јас мислам дека е така.
Само во последнава епизода не ми се допадна предвидливоста која како од шпанска серија да беше, односот меѓу Волтер и Питер и како Питер сфати од никаде дека е од другата димензија, па реши да исчезне...
E сега не беше до толку како шпанска серија.

Што се однесува до Волтер сценаристите најавија веќе дека ќе има пресметка меѓу овој Волтер и Волтерверсе (Волтер од другиот универзум), а земено предвид дека Вилијам Бел нема да биде во анредните сезони, не би било чудно главен негативец да биде баш Волтерверс.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.006
Поени од реакции
5.653
Последнава епизода, мислам дека е убедливо најлошата епизода во досегашното емитување на Fringe... Ај ќе раскажуваме приказни за мали деца...

nikaТa

Mr.Lover Lover
Член од
16 април 2010
Мислења
524
Поени од реакции
60
Јас ја гледам, и ја дават 1 пат неделно.
Серијава не е од никој копирана и е многу интересна. Малку пукање малку смешки од Валтер и се некој чудни настани што никојпат не си ги видол на филмови топ е вреди да се гледе :)

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
22 епизода беше WOW! Уште една епизода до крајот на сезоната.
Сега се наоѓаат во паралелниот универзум да го спасат Питер од bad Walter и компанија.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.006
Поени од реакции
5.653
Едвај ја чекам новава сезона...

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Изгледав 4-5 епизоди и ок е, ама не сум воодушевена. Премногу ми личи на Досие Икс. Значи Досие Икс ја немам гледано од пред 15 години и штом многу ми личи оваа серија на неа, значи не е оригинална. За мене барем.
Друго, тој дечкото, синот на лудиот, воопшто не ми се допаѓа како глуми, изнасилено некако.
Воопшто не се заразив, чак што више ќе ја оставам за понатаму. Иначе буквите за локации се многу добро направени, првата епизода се чудев дали стварно така пишува :)

Одличен season ender.

Сега го изгледав и финалето на првата сезона на Фринџ. Каков крај у пм!:vozbud:
Или ипак ќе продолжам да ја гледам.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.006
Поени од реакции
5.653
Јас бев воодушевен од пилотот на Fringe, пред тоа немав гледано ни епизода од X-Files (сега сум на осма сезона), ама сепак мислам дека не ги копираат воопшто, иако се работи за слична тематика. Актерката е мммм... има некоја специфична убавина. А буквите на почетокот малце ме нервираа, ама сега ми се закон!!! :)

Член од
27 ноември 2008
Мислења
402
Поени од реакции
88
Одлична епизода за отварање на новата сезона,успеа да го задржи интересот за понатака.Да се надеваме само дека ке успеат убаво да го развијат дејството и дека нема да забегаат.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.006
Поени од реакции
5.653
Само што ја гледав последната епизода, серијава е закон, и знам дека се повторувам ама Оливија е ммм... :)

DarkEyE994

Возам-_-Точак
Член од
4 март 2009
Мислења
285
Поени од реакции
9
Никој ништо не вика за the observers?!Чудно

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
Последнава епизода заврши доста занимливо. Пораката е пренесена. :)

Mikky

Интераш
Член од
23 октомври 2008
Мислења
210
Поени од реакции
19
Најдобра серија од тековните ...

Kajgana Shop

На врв Bottom