Fringe

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.396
Поени од реакции
25.219
Само што ја изгледав првата епизода која ветува, ќе биде интересно, ефектите, актерите.. но сепак ќе видиме понатаму.
Интересно изгледа со буквите, натписите за кај се одвива дејствието. Стариот Bishop ме фасцинира со глумата, а Bishop џуниор би можел да биде добар агент.

И.. what happen on the plane is just a begining..
Welcome to the club :pos:

е конечно
имало и други да ја гледаат одсем јас
:)
Андерграунд сме :vozbud:

Член од
18 декември 2007
Мислења
448
Поени од реакции
51
јас ги изгледав првите 12 епизоди и колку што можам да најдам има уште две од оваа сезона а за нешто повеќе немам идеја....инаку за сите што почнале да ја пратат би искоментирал дека секоја наредна епизода е подобра и серијава прерасува во вистинска краста....

п.с. не дека ми се пишува коментаров ама имам уште 5% од 13 епизода за спуштање па да изгубам малку време...:smir:...

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
јас ги изгледав првите 12 епизоди и колку што можам да најдам има уште две од оваа сезона а за нешто повеќе немам идеја....инаку за сите што почнале да ја пратат би искоментирал дека секоја наредна епизода е подобра и серијава прерасува во вистинска краста....

п.с. не дека ми се пишува коментаров ама имам уште 5% од 13 епизода за спуштање па да изгубам малку време...:smir:...
14 епизода можеби е најдобрата досега.

igor108367

Dark Lord Sauron
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.516
Поени од реакции
113
Не сум импресиониран од целата серија. Очекував повеќе. Но ќе видиме x-files кога започна беше најслабо гледана серија на fox, па премина во култен феномен. Само се надевам дека ќе и се даде и на оваа серија шанса.

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Да, 14та е последна излезена.

15та епизода излегува на.. 7ми април =/

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
Одличен season ender.

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Сега ја изгледав претпоследната епизода The Road Not Taken, финалето ќе го чувам за утре. Сеуште не се знае дали Вилијам Бел и Масив Дајнамик се лошите или добрите... расплетот претпоставувам ќе биде многу јак!!!

Сега го изгледав и финалето на првата сезона на Фринџ. Каков крај у пм!:vozbud:

Канцеларијата на Вилијам Бел, во другата реалност е во Кулите Близначки во Њујорк!!!:vozbud:

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.006
Поени од реакции
5.653
Вчера почнав да ја гледам серијава, до сега изглеав две епизоди и серијата е wooooow... Вреди ли да продолжам да ја гледам? :)

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.396
Поени од реакции
25.219
Вчера почнав да ја гледам серијава, до сега изглеав две епизоди и серијата е wooooow... Вреди ли да продолжам да ја гледам? :)
Една од подобрите серии во поново време. Јас стигнав до кај 10та епизода од прва сезона, и поради немање време и други обврски нажалост прекинав да ја гледам.
Ама ги имам спуштено и останатите епизоди, треба само да им седнам :)

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
Уште ја следам и мислам втората сезона го задржа нивото од првата сезона.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
1.016
Поени од реакции
50
Ја имам прва сезона на хард диск, ама никако да се решам да ја гледам. Според тоа што ми го кажуваат, била добра серија. Кај да е ќе му дојде времето за гледање па ќе пишам повеќе:)

диме

When Am I ?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
806
Поени од реакции
21
Одлична серија! Почнав да ја гледам серијата во петокот и денес ја почнав 2. сезона! :)

Последните сцени од 1. сезона имаа wow ефект. :vozbud:

Само ме интересира како изгледа иднината на серијата? Ќе завршва со 2. сезона, ќе продолжват со 3, или уште не се знај ? :)

Spaski

Vita - Amore - Riso
Член од
31 јануари 2009
Мислења
263
Поени од реакции
11
Серијава е закон. Обожавам вакви серии со научни мистерии, методи и други слични работи.
Ја имам изгледано и прва и втора сезона до каде што е мноментално стигната.
А за трета сезона тоа сигурно ќе има(освен ако не им укинат буџет - што нема да се случи) само мислам дека сеуште не се знае кога...

Kajgana Shop

На врв Bottom